Forbes: Κέρδη εκατ. δολαρίων για τους διάσημους TikTokers - Στην κορυφή δύο έφηβες

Forbes: Κέρδη εκατ. δολαρίων για τους διάσημους TikTokers - Στην κορυφή δύο έφηβες Facebook Twitter
EPA
0

Επτά διάσημοι χρήστες του TikTok, ανάμεσά τους η Easterling και η D'Amelio, κέρδισαν περισσότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια κατά τη χρονιά που πέρασε. 

Συγκεκριμένα, το Forbes εκτιμά ότι η Easterling, 19 ετών, κέρδισε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που την καθιστά την πιο ακριβοπληρωμένη TikToker. Πίσω της βρίσκεται η 16χρονη Charli D' Amelio με έσοδα που αγγίζουν περίπου τα 4 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με το Business Insider, οι D'Amelio και Easterling αποτελούν τις πλέον διάσημες TikTokers με 76 εκατ. και 54 εκατ. ακόλουθους αντίστοιχα.

@addisonre♬ post to be slowed - newslowedsongz


Η Easterling μέσα τρεις μόλις μήνες αφότου εγκαινίασε το προφίλ της μετρούσε ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους. «Θυμάμαι ότι τότε άλλαξε για μένα», δήλωσε στο Business Insider νωρίτερα φέτος. «Ήξερα ότι ήθελα να το αντιμετωπίσω πιο σοβαρά και να το επεκτείνω σε άλλες πλατφόρμες. Έκανα ένα βίντεο στο YouTube και δραστηριοποιήθηκα ακόμη περισσότερο στο Instagram».

 

Στην τρίτη θέση της λίστας του TikTok βρίσκεται η 19χρονη αδερφή της Charli, Dixie D'Amelio, με 2.9 εκατομμύρια δολάρια και στην τέταρτη θέση η Loren Gray με 2,6 εκατομμύρια δολάρια. Τόσο η Easterling όσο και οι αδερφές D'Amelio έχουν κυκλοφορήσει τα δικά τους καλλυντικά, έχουν συνεργαστεί με φίρμες όπως οι American Eagle και Hollister, ενώ λανσάρουν και άλλα προϊόντα.

Τη λίστα του Forbes συμπληρώνουν οι Josh Richards (1,5 εκατομμύρια δολάρια), Michael Le (1,2 εκατομμύρια δολάρια) και Spencer X (1,2 εκατομμύρια δολάρια).


Το Forbes υπολόγισε τα κέρδη των επτά σταρ του TikTok προ φόρων, και αφορούν στο διάστημα 30 Ιουνίου 2019 έως 30 Ιουνίου 2020. «Για να εκτιμήσουμε τι αποκόμισαν, μιλήσαμε με τους ίδιους τους influencers, πράκτορες, μάνατζερ, διαφημιστές και επενδυτές», αναφέρει το Forbes. 

@charlidamelio

dc @kamronagee

♬ RICKY DESKTOP THE DICE BEAT - rickydesktop


Addison Rae Easterling: Ποια είναι η διάσημη TikToker 


Η Addison Rae Easterling γεννήθηκε στη Λουιζιάνα και είναι η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Άρχισε να χορεύει σε ηλικία έξι ετών και ταξίδεψε στις ΗΠΑ για διαγωνισμούς. Μαζορέτα στο Λύκειο, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το TikTok τον Ιούλιο του 2019, το καλοκαίρι μετά την αποφοίτησή της. Παράλληλα ξεκίνησε σπουδές δημοσιογραφίας στο κρατικό πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα. 

Η Addison θυμάται την ακριβή ημερομηνία που έφτασε τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους, λέγοντας στο Forbes ότι ήταν η 27η Οκτωβρίου 2019. Τότε άρχισαν να την αναγνωρίζουν στην πανεπιστημιούπολη χάρη στα βίντεό της, στα οποία φαίνεται κυρίως να χορεύει και να κάνει lip-syncing. 

@addisonre

it’s the excessive amount of blush for me

♬ Money trees by kendrick Lamar - moonx_sounds

Ένα μήνα αργότερα, εγκατέλειψε τις σπουδές και περίπου την ίδια περίοδο, δημοσίευσε το πρώτο sponsored περιεχόμενο. Τον Δεκέμβριο, μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να μετατρέψει τη φήμη της σε μια προσοδοφόρα καριέρα. Έναν μήνα αργότερα υπέγραφε με το πρακτορείο ταλέντων WME. 

 

Με πληροφορίες από Forbes/Business Insider

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM