Η Google προσφέρει δωρεάν το premium εργαλείο αντιγράφων ασφαλείας για Android και iOS

Η Google προσφέρει δωρεάν το premium εργαλείο αντιγράφων ασφαλείας για Android και iOS Facebook Twitter
Google: Δωρεάν εργαλείο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του κινητού
0

Δωρεάν εναλλακτική για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του κινητού τηλεφώνου προσφέρει η Google.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι χρήστες Android βασίζονταν στο προεπιλεγμένο εργαλείο των smartphone τους, μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Google One. Τώρα, η Google δίνει αυτήν τη δυνατότητα σε όλους και σύντομα δεν θα είναι μόνο δωρεάν για τους κατόχους smartphone με λειτουργικό Android, αλλά και για τους χρήστες iPhone, χωρίς συνδρομή.

Η βασική υπηρεσία παρέχει 15 GB αποθηκευτικού χώρου για προσωπικούς λογαριασμούς, σε αντίθεση με τα 5GB του iCloud, και δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας για φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, συμβάντα ημερολογίου και άλλα.

Για 100 GB ο χρήστης θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 1,99 δολαρίων το μήνα. Οι κάτοχοι τηλεφώνων Android μπορούν πλέον να απολαμβάνουν αυτό το όφελος στην ενημερωμένη εφαρμογή Google One.

Ωστόσο, οι χρήστες iOS θα πρέπει να περιμένουν να κυκλοφορήσει η νέα εφαρμογή Google One στο App Store, το οποίο όπως υπόσχεται η εταιρεία θα είναι «σύντομα διαθέσιμο».

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM