Σύμφωνα με δημοσίευμα του Κορεατικού ειδησεογραφικού site ETNews, η Apple πρόκειται να ανακοινώσει τρία νέα κορυφαία iPhones σε event της το επόμενο φθινόπωρο και ένα απ'αυτά θα είναι το μεγαλύτερο που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα.

 

Ωστόσο, προς το παρόν οι πληροφορίες αυτές είναι ανεπιβεβαίωτες, καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.

 

Πάντως, τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Apple φτάνουν τις 6,1 ίντσες (iPhone 11), τις 5,8 (iPhone 11 Pro) και τις 6,5 (iPhone 11 Pro Max). Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του ETNews, το μικρότερο «iPhone 12» θα είναι 5,4 ίντσες, το μεσαίο 6,1 ίντσες και το μεγαλύτερο 6,7 ίντσες! Με άλλα λόγια, το τελευταίο θα είναι μικρότερο μόλις κατά μία ίντσα από το iPad Mini. 

 

Παράλληλα, η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει, επίσης, ότι η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει περισσότερα από τέσσερα iPhones, αλλά μόνο ένα εξ αυτών θα υποστηρίζει 5G. Τέλος, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ακόμη ότι, πέρα από τη σειρά των iPhones που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, η εταιρία σχεδιάζει και το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός φθηνότερου μοντέλου, το λεγόμενο «iPhone SE2», του οποίου η τιμή θα κυμαίνεται περίπου στα 399 δολάρια. 

 

Με πληροφορίες από Mashable