Apple: Τον Δεκέμβριο η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Mac Pro

0

Ύστερα από αρκετούς μήνες αναμονής, η Apple αποκάλυψε το νέο MacBook Pro 16 ινστών, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε ότι τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει και το πολυαναμενόμενο Mac Pro, το οποίο κατά πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως «τρίφτης τυριού» χάρη στο πρωτότυπο design του. 

Βέβαια, η εταιρία δεν έχει διευκρινίσει προς το παρόν ποια θα είναι ακριβώς η ημέρα κυκλοφορίας του νέου Mac. Συγχρόνως, μπορεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του καινούργιου desktop να είναι το ιδιαίτερο design του, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου ενδιαφέροντα και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, η χωρητικότητα SSD του Mac Pro θα φτάνει μέχρι και τα 8TB με την τιμή εκκίνησης του βασικού μοντέλου να ανέρχεται στα 5.999 δολάρια. Το μοντέλο αυτό θα είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Intel Xeon χρονισμένο στα 3.5GHz, κάρτα γραφικών Radeon Pro 580X, 32GB RAM αλλά και SSD 256GB. 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Apple, το Mac Pro θα είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει το μέγιστο των επιδόσεων που αναζητά ένας χρήστης, αλλά και άπλετες δυνατότητες επέκτασης και διαμόρφωσης, προκειμένου ο καθένας να δημιουργήσει τον υπολογιστή που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του.

Παράλληλα, όσον αφορά την κυκλοφορία του νέου λάπτοπ της Apple, του 16'' MacBook Pro, η τιμή του αναμένεται να ξεκινήσει από 2.399 δολάρια, με τη συζήτηση, όμως, να έχει στραφεί γύρω από το καινούργιο πληκτρολόγιο. Η βασική έκδοση του 16'' MacBook Pro έρχεται με 16GB μνήμη RAM DDR4 και 512GB SSD, ωστόσο, οι επιλογές για τον υποψήφιο αγοραστή ανέρχονται έως 64GB μνήμη RAM και έως 8TB SSD (μόνο ο τελευταίος κοστίζει περίπου 2.000 δολάρια).

 

Με πληροφορίες από The Next Web/insomnia/techgear

 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM