ADVERTORIAL

Έχεις επιχείρηση εστίασης ή τουρισμού και ψάχνεις προσωπικό; Ξέχασε τις αγγελίες, δούλεψε έξυπνα και γρήγορα. Με μια αναζήτηση που θα σου πάρει μόλις ένα λεπτό, δες το διαθέσιμο προσωπικό στην περιοχή της επιχείρησής σου. Στα επόμενα 4 λεπτά, μπορείς να κλείσεις τις πρώτες συνεντεύξεις! Γι' αυτό περισσότερες από 800 επιχειρήσεις ήδη προτιμούν το JOBSbnb.com.

 

Καινοτομία

Η λέξη που ταιριάζει απόλυτα στην πλατφόρμα JOBSbnb.com, καθώς με τον τρόπο λειτουργίας της, καταφέρνει να λύσει δύο μεγάλα προβλήματα της ελληνικής πραγματικότητας. Το ένα είναι η εύρεση προσωπικού στους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού και το άλλο η εύρεση εργασίας σε χιλιάδες εργαζόμενους.

 

Σερβιτόροι, delivery, υπεύθυνοι υποδοχής, chef, μάγειρες και βοηθοί μάγειρα, barista, bartender, υπάλληλοι ξενοδοχείων, ταμίες, έως και ζαχαροπλάστες, φωτογράφοι και DJ έχουν κατεβάσει την εφαρμογή της JOBSbnb και βρίσκουν εργασία.

 

 

Την πλατφόρμα της JOBSbnb.com χρησιμοποιούν ήδη περισσότερες από 800 επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα πάνω από 35.000 υποψήφιοι εργαζόμενοι έχουν κατεβάσει το app της JOBSbnb και ψάχνουν εργασία. Αυτό που ξεχωρίζει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα από όλους τους άλλους παραδοσιακούς τρόπους εύρεσης προσωπικού που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής είναι ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος μία επιχείρηση να βάζει αγγελίες. Ο επιχειρηματίας, ο manager της επιχείρησης ή ο HR Manager μιας αλυσίδας καταστημάτων, γνωρίζει ποια ή ποιες θέσεις θέλει να καλύψει, άρα, μπαίνοντας στην πλατφόρμα, κάνει απλά απευθείας αναζητήσεις. To 98% των επιχειρήσεων που εμπιστεύτηκαν το JOBSbnb.com έκλεισαν περισσότερες από 4 συνεντεύξεις με εξειδικευμένο προσωπικό ανά θέση σε λιγότερο από 5 λεπτά από τη στιγμή που έκαναν την αναζήτηση!

 

 

 

Dating app?

Ναι, η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που γίνεται η «γνωριμία» της επιχείρησης με τον υποψήφιο εργαζόμενο θυμίζει το μοντέλο των dating apps και πράγματι πρόκειται για ένα εργασιακό ραντεβού. Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι συνδέονται μεταξύ τους και κάθε φορά που μια επιχείρηση αναζητά υπάλληλο, μπορεί να δει άμεσα πόσοι υποψήφιοι υπάρχουν στην περιοχή της, με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί και να τους αποστείλει ειδοποίηση-notification στο κινητό τους, ώστε να «ματσάρουν» και να κλείσουν συνέντευξη ή ακόμα και να συνεργαστούν άμεσα. Η διαδικασία για να κλείσει τουλάχιστον μία συνέντευξη μπορεί να γίνει διαπιστωμένα μέσα σε 5 μόλις λεπτά!


Επίλεξε προσωπικό για πάνω από 50 ειδικότητες

Σερβιτόροι, delivery, υπεύθυνοι υποδοχής, chef, μάγειρες και βοηθοί μάγειρα, barista, bartender, υπάλληλοι ξενοδοχείων, ταμίες, έως και ζαχαροπλάστες, φωτογράφοι και DJ έχουν κατεβάσει την εφαρμογή της JOBSbnb και βρίσκουν εργασία. Ορίζετε μέσω φίλτρων την ειδικότητα του εργαζόμενου που ψάχνετε, το ημερομίσθιο, ακόμα και το αν χρειάζεστε να καλύψετε μόνιμη ή ημιμόνιμη θέση εργασίας και... that's it!

 

 

 

Αξιολογήστε τη συνεργασία

Η JOBSbnb, θέλοντας να παρέχει μια υπηρεσία που προσφέρει πραγματική αξία σε όλους τους συμβαλλόμενους, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βαθμολογήσουν τους υπαλλήλους για τη συνεργασία τους αλλά και το αντίστροφο. Η πλατφόρμα της JOBSbnb έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες γρήγορης και στοχευμένης εύρεσης του κατάλληλου υπαλλήλου, για την κατάλληλη θέση.

 

Εύρεση προσωπικού και Millennials. Ποια η σχέση;

Προφανώς και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κλάδοι στην εύρεση εργασίας δεν εμφανίζονται μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Γι' αυτό και ο στόχος της JOBSbnb είναι να επεκταθεί σύντομα και σε άλλες χώρες, ευρωπαϊκές και μη. Η επιτυχία είναι δεδομένη καθώς στην συγκεκριμένη πλατφόρμα έχουν «παντρευτεί» με άριστο τρόπο, αρκετές έννοιες, προβλήματα και λύσεις που απασχολούν τους επιχειρηματίες της εποχής μας, αλλά και τη νεολαία, που αναζητεί εργασία.

 

Οι Millennials, λοιπόν, είναι αυτοί που έχουν έρθει αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο ως προσωπικό και τα ζητούμενά τους είναι πολύ διαφορετικά από αυτά των προηγούμενων γενεών. Στους Millennials ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ του 1980 και του 2000. Είναι εθισμένοι με την τεχνολογία, παντρεύονται σε μεγαλύτερη ηλικία, επιδιώκουν την εμπειρία και όχι την ιδιοκτησία και δαπανούν χρήματα για ταξίδια, τεχνολογία, social media, εστιατόρια, μουσική κ.λπ. Σχετικά με το εργασιακό τους περιβάλλον, π.χ. ένα εστιατόριο, ενδιαφέρονται περισσότερο για το ίδιο το περιβάλλον, τις προοπτικές εξέλιξης της καριέρας τους και το πώς θα προβάλλουν στους διαδικτυακούς φίλους τους τη δουλειά τους, παρά για το ποσό της αμοιβής τους.\

 

Ψηφιακός «εθισμός» ίσον αποτελεσματικότητα

Από μελέτες προκύπτει πως πρόκειται για τη γενιά που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το smartphone της, ειδικά αν αναλογιστούμε πως το 83% κοιμάται με τα κινητά ανοικτά στο κρεβάτι, με σκοπό να μπορούν να απαντήσουν άμεσα σε κάποιο notification. Οι επιχειρήσεις που έχουν αντιληφθεί αυτή την άμεση και εθιστική διαδραστικότητα, φροντίζουν να προσφέρουν όσα οι Millennials θέλουν να ακολουθήσουν, είτε αυτό είναι εργασία, είτε εμπειρία. Είναι επίσης γενιά που έχει μάθει να αξιολογεί ή να αξιολογείται και να επιλέγει ή να επιλέγεται, μέσω των αμέτρητων άλλων εφαρμογών που περιέχουν αξιολόγηση ή δυνατότητα επιλογής ή απόρριψης.

 

 

 

Info

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο JOBSbnb.com, στο τηλέφωνο 2100 100000 ή μέσω email στο [email protected]

Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, κατέβασε το app για iOS και για Android και δοκίμασέ το δωρεάν!