Αυτοί είναι τώρα οι πιο «επικίνδυνοι» διάσημοι στο διαδίκτυο

Αυτοί είναι τώρα οι πιο «επικίνδυνοι» διάσημοι στο διαδίκτυο Facebook Twitter
0

Η Ruby Rose έχει υποδυθεί κάποιους επικίνδυνους χαρακτήρες, αλλά η ίδια η ηθοποιός είναι και επίσημα επικίνδυνη για το διαδίκτυο.

Η εταιρία κυβερνοασφάλειας McAfee ανακοίνωσε πως η Rose είναι η πιο επικίνδυνη διασημότητα στο διαδίκτυο καθώς το όνομά της είναι με διαφορά αυτό που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να οδηγήσει τους χρήστες σε ιστότοπους με ιούς ή κακόβουλα προγράμματα.

Η σταρ των ριάλιτι Kristin Cavallari ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Ακολoυθούν οι Marion Cotillard, η «Wonder Woman» Lynda Carter, η ηθοποιός Rose Byrne, η Debra Messing, η Kourtney Kardashian, η Amber Heard, η παρουσιάστρια Kelly Ripa και ο ηθοποιός Brad William Henkeστη θέση 10.

Η Rose γνώρισε μεγάλη αύξηση ενδιαφέροντος online όταν το όνομά της συνδέθηκε με το ρόλο της Batwoman.

Αυτοί είναι τώρα οι πιο «επικίνδυνοι» διάσημοι στο διαδίκτυο Facebook Twitter
Adriana Lima και Ruby Rose (Getty Images/ Ideal Image)

Η έρευνα σκοπεύει να υπογραμμίσει τον κίνδυνο σε ύποπτους συνδέσμους. Η McAfee παροτρύνει τους χρήστες του διαδικτύου να εξετάσουν τους κινδύνους που σχετίζονται με την αναζήτηση περιεχομένου και να εφαρμόζουν πάντα ενημερωμένες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας.

Η εταιρεία χρησιμοποίησε τις δικές της μελέτες από στοιχεία ιστότοπων για να καταρτίσει τη λίστα διασημοτήτων και χρησιμοποίησε τις αναζητήσεις στο Google, το Bing και το Yahoo.

«Στον υπερ-συνδεδεμένο κόσμο μας, είναι σημαντικό για τους καταναλωτές να σκέφτονται πριν κλικάρουν για να βεβαιωθούν ότι προσγειώνονται σε ασφαλές ψηφιακό περιεχόμενο και προστατεύονται από απειλές στον κυβερνοχώρο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μολύνουν τις συσκευές τους ή να κλέψουν την ταυτότητά τους», γράφει ο Gary Davis, επικεφαλής ασφαλείας καταναλωτών στο McAfee.

Την περασμένη χρονιά, η Avril Lavigne ήταν η πιο επικίνδυνη σελέμπριτι του διαδικτύου. Φέτος απουσιάζει από την πρώτη δεκάδα

Οι μουσικοί στην τελευταία λίστα είναι όμως αρκετοί. Η Adele είναι στη θέση Νο 21 και η Shakira στο Νο 27. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM