Υπάλληλος της Apple απολύθηκε εξαιτίας του βίντεο με το iPhone X που δημοσίευσε η κόρη του

Υπάλληλος της Apple απολύθηκε εξαιτίας του βίντεο με το iPhone X που δημοσίευσε η κόρη του Facebook Twitter
0

Η Αpple απέλυσε έναν εργαζόμενο όταν αντελήφθη πως ένα βίντεο της κόρης του είχε γίνει viral κάνοντας πρώιμες αποκαλύψεις για το iPhone X.

Το γεγονός πως μια εταιρεία τεχνολογίας έχει ανακοινώσει ένα προϊόν δεν σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι είναι ελεύθεροι να μοιραστούν πληροφορίες ή να μιλήσουν για αυτό πριν από την κυκλοφορία του- και αυτή η πολιτική είναι γνωστό πως για την Apple είναι απαράβατος κανόνας.

Η εταιρία απέλυσε τον τεχνικό όταν διαπίστωσε πως η κόρη του Brooke δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει το iPhone X πριν από την κυκλοφορία του. Η Brooke είχε πρόσβαση στο κινητό όταν επισκέφθηκε τον πατέρα της στο Apple campus και το έδειξε για λίγα δευτερόλεπτα σε ένα βίντεο.

Αν και αφαίρεσε από το διαδίκτυο το βίντεο μόλις το ζήτησε η Apple, ήταν πολύ αργά καθώς είχε γίνει viral και είχε γίνει μαζική αναπαραγωγή του.

Η Brooke είπε ότι μαζί με τον πατέρα της κατανοούν την απόφαση και δεν ήταν θυμωμένοι με την Apple. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συσκευή δεν είναι ένα συμβατικό μοντέλο από αυτά που φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών καθώς ως συσκευή εργασίας υπαλλήλων περιείχε ευαίσθητες πληροφορίες όπως κώδικες και τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν έπρεπε να αποκαλυφθούν.

 
Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Τech & Science / 8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Το επίτευγμα θεωρειται πραγματικά επαναστατικό και η 8χρονη Αντίτι είναι το πρώτο παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο που υποβλήθηκε με επιτυχία σε αυτή την ειδικού τύπου μεταμόσχευση
NEWSROOM
Δημήτρης Νανόπουλος: «Το τέλος της Γης δεν είναι μακριά»

Τech & Science / Δημήτρης Νανόπουλος: «Το τέλος της Γης δεν είναι μακριά»

Ο διακεκριμένος ακαδημαϊκός και θεωρητικός φυσικός σχολιάζει τις ανακοινώσεις της NASA για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και υποστηρίζει ότι έχει έρθει η στιγμή να προετοιμαστούμε για τη μετοίκηση της ανθρωπότητας σε άλλους πλανήτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ