Προβλήματα σε υπηρεσίες της Google παγκοσμίως -«Έπεσε» το Gmail

Προβλήματα σε υπηρεσίες της Google παγκοσμίως -«Έπεσε» το Gmail Facebook Twitter
Προβλήματα σε υπηρεσίες της Google παγκοσμίως -«Έπεσε» το Gmail
0

Αναστάτωση στους χρήστες προκάλεσε σήμερα σε αρκετές περιοχές του πλανήτη, διάφορα προβλήματα που παρουσίασαν υπηρεσίες της Google, μεταξύ των οποίων και το Gmail.

«Η υπηρεσία Gmail έχει ήδη αποκατασταθεί για ορισμένους χρήστες, και αναμένουμε μια επίλυση του προβλήματος για όλους τους χρήστες στο εγγύς μέλλον», έγραψε η Google στην ιστότοπό της στις 12:40 ώρα Ελλάδας, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ανέφερε δε ότι αναμένει «επίλυση για όλους τους χρήστες στο εγγύς μέλλον».

Τα προβλήματα, που παρατηρήθηκαν λίγο μετά τις 08:00 ώρα Ελλάδας, αφορούν καμιά δεκαριά υπηρεσίες, ανάμεσά τους και εκείνες που χρησιμοποιούνται πιο πολύ, όπως η αποστολή μέιλ και συνημμένων της υπηρεσίας Gmail, η ηχογράφηση βιντεοδιασκέψεων, η δημιουργία αρχείων στην διαδικτυακή υπηρεσία Drive, ή ακόμη η λήψη σημειώσεων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αναφορές για τη βλάβη έφθαναν από όλο τον κόσμο και κυρίως από την Ευρώπη, τη νοτιοανατολική Ασία και την Ιαπωνία, σύμφωνα με τον ιστότοπο Downdetector.

«Κάποιος άλλος με προβλήματα με το @gmail στην Αυστραλία;» έγραψε στο Twitter ένας από τους 1,8 δισ. χρήστες της πιο χρησιμοποιούμενης στον κόσμο υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004.

«Με τη βλάβη στο Gmail, η ζωή μου σταματά», έγραψε στο Twitter χρήστης από τη Γαλλία. Η Google απαντούσε σε όλα τα τουίτ «ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Η Google υποστηρίζει πως έχει περισσότερους από 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά στη διαδικτυακή υπηρεσία της αποθήκευσης αρχείων Drive.

Με πληροφορίες του SkyNews/AFP/ΑΠΕ

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάρια στη Σελήνη: Το φιλόδοξο σχέδιο της Γαλλίας για διαστημική ιχθυοκαλλιέργεια

Τech & Science / Ψάρια στη Σελήνη: Το σχέδιο της Γαλλίας για διαστημικές ιχθυοκαλλιέργειες

Το γαλλικό πρόγραμμα Lunar Hatch ετοιμάζεται να στείλει λαβράκια στο διάστημα, ανοίγοντας τον δρόμο για βιώσιμη τροφή σε αποστολές στη Σελήνη και τον Άρη – αλλά και σε απομονωμένες περιοχές της Γης
LIFO NEWSROOM
Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Τech & Science / Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Η σημασία της αποστολής είναι τεράστια, καθώς μέχρι σήμερα η εκτίμηση του αποθηκευμένου άνθρακα βασιζόταν σε μεμονωμένες μετρήσεις δέντρων και υπολογισμούς με σημαντικό περιθώριο σφάλματος
LIFO NEWSROOM
Τι μας δείχνουν τα πρώτα ίχνη ζωής εκτός της Γης;

Διάστημα / Βρέθηκαν όντως ίχνη εξωγήινης ζωής;

Τι ανακάλυψε ακριβώς το τηλεσκόπιο James Webb; Θα υπάρξει σύντομα κατοικήσιμος πλανήτης; Πόσο κοντά είμαστε στην κατάκτηση του Διαστήματος; Ο αστρονόμος και καθηγητής Φυσικής του Διαστήματος Ξενοφών Μουσάς εξηγεί τι σηματοδοτεί η ανακάλυψη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ