ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Πώς να κοιτάς την κάμερα, ενώ το βλέμμα σου είναι αλλού- Η τεχνητή νοημοσύνη βρήκε λύση

Πώς θα κοιτάς την κάμερα, ενώ το βλέμμα σου είναι αλλού- Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης Facebook Twitter
0

Είναι δεδομένο πια ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της τεχνολογίας. Αυτή τη φορά, την απόδειξη της εν λόγω θεωρίας επιβεβαιώνει η ανάπτυξη ενός νέου εργαλείου που διορθώνει το βλέμμα του χρήστη όταν κοιτά την κάμερα. 

Τι σημαίνει, όμως, αυτό; Σημαίνει ότι κάθε φορά που ένας χρήστης βιντεοσκοπεί τον εαυτό του την ώρα που διαβάζει κείμενο, υπό κανονικές συνθήκες αλληθωρίζει και το βλέμμα του δεν κεντράρει στην κάμερα. Έρχεται, λοιπόν, ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης, της εταιρείας VEED και βάζει φρένο σε αυτό το φαινόμενο. 

Το VEED δεν είναι άγνωστο στους κατασκευαστές βίντεο. Η πλατφόρμα επεξεργασίας χρησιμοποιείται ήδη από πάνω από 6 εκατομμύρια χρήστες το μήνα. Και τώρα υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να το δοκιμάσουν. 

Δεν είναι εύκολο για τους χρήστες να κεντράρουν τα μάτια τους στο φακό της κάμερας, όταν δημιουργούν ένα βίντεο, τη στιγμή μάλιστα που διαβάζουν ένα κείμενο ή περπατάνε, ή απλά χάνεται η εστίαση της κάμερας. Πλέον, με ένα κλικ διορθώνει το βλέμμα των χρηστών. 

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης του VEED έχουν ήδη κατακλύσει τον τομέα των βίντεο, με πάνω από 4,5 εκατομμύρια χρήστες να έχουν χρησιμοποιήσει τα εργαλεία AI του από τον Ιανουάριο, δημιουργώντας πάνω από 6,5 εκατομμύρια βίντεο.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της VEED Σάμπα Κέιντζαντ εξηγεί: «Κατά τη δημιουργία του νέου μας εργαλείου Eye Contact, οι χρήστες του VEED θα μπορούν να δημιουργούν βίντεο υψηλής ποιότητας ακόμα πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά, ανεξάρτητα από το σύνολο δεξιοτήτων ή την εμπειρία επεξεργασίας βίντεο».

Τech & Science
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του παγκρέατος: Ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση θεραπείας μετά από επιστημονική ανακάλυψη

Τech & Science / Καρκίνος του παγκρέατος: Ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση θεραπείας μετά από επιστημονική ανακάλυψη

Ελπίδα για νέες θεραπείες για τον καρκίνο του παγκρέατος αφού οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η εξάπλωση της νόσου υποβοηθάται από απενεργοποίηση μορίων σε βασικά γονίδια
LIFO NEWSROOM