Πληρωμές λογαριασμών μέσω Gmail;

Πληρωμές λογαριασμών μέσω Gmail; Facebook Twitter
0

Πληρωμές λογαριασμών μέσω Gmail; Facebook Twitter

Πως θα σας φαινόταν να λαμβάνατε έναν λογαριασμό στο Gmail σας και να είχατε τη δυνατότητα να τον πληρώνατε απευθείας από εκεί;

Εάν ευσταθούν τα όσα αναφέρει το έγκυρο τεχνολογικό σάιτ Recode, στο πολύ σύντομο μέλλον ίσως να είναι εφικτό αφού η Google ετοιμάζει μια υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες της, να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους απευθείας από το Gmail.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έγγραφα από το εσωτερικό της εταιρείας που περιήλθαν στην κατοχή του συντάκτη, κάνουν λόγο για μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Pony Express, και επιτρέπει ηλεκτρονικές πληρωμένς μέσω Gmail, αφού πρώτα ο χρήστης υποβάλλει στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και, ανάλογα με την πληρωμή, αριθμό πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού. 

Πληρωμές λογαριασμών μέσω Gmail; Facebook Twitter

Αφού γίνει η επαλήθευση στοιχείων η υπηρεσία Pony Express θα επιτρέπει την πληρωμή του λογαριασμού που λάβαμε μέσω Gmail -όπως για παράδειγμα έναν λογαριασμό κινητού- από το inbox, μέσω πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού τραπέζης.

Η νέα υπηρεσία, αναμένεται να ανακοινωθεί προς τα τέλη του 2015, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήπως τελικά είναι μάταιο να προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από τα κινητά μας;

Υγεία & Σώμα / Μήπως τελικά είναι μάταιο να προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από τα κινητά μας;

Ερευνητές, ψυχολόγοι και συγγραφείς αποφαίνονται ότι «ψηφιακή αποτοξίνωση» δεν υπάρχει. Λένε, όμως, ότι υπάρχει κάτι άλλο για να μην περάσουμε όλη μας τη ζωή μπροστά από ένα κινητό, και μοιάζει πολύ πιο εφικτό...
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ