Παρακολουθήστε online το ταξίδι του Άι Βασίλη

Παρακολουθήστε online το ταξίδι του Άι Βασίλη Facebook Twitter
0

Η Google και η Microsoft, κορυφώνουν σήμερα τις προσπάθειές τους για τον εντοπισμό του Santa Claus, όπως κάθε χρόνο, με δύο απίθανα εκπαιδευτικά σάιτ, τα οποία μέσω παιχνιδιών και interactive δραστηριοτήτων, μαθαίνουν τα παιδιά και τους μεγάλους γεωγραφία, προγραμματισμό υπολογιστών αλλά και την ιστορία των Χριστουγέννων ανά τον κόσμο, προσκαλώντας μας να ακολουθήσουμε το ταξίδι του στη Γη.

GOOGLE SANTA TRACKER

Παρακολουθήστε online το ταξίδι του Άι Βασίλη Facebook Twitter

Κάθε μέρα του Δεκέμβρη είναι και ένα εκπαιδευτικό mini-game που μαθαίνει στα παιδιά κώδικα και άλλα πολύ χρήσιμα πράγματα, με αποκορύφωμα την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο το ταξίδι του Άι Βασίλη επάνω στο Google Maps, γνωρίζοντας τις Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις κάθε χώρας που περνάει ο Santa.

MICROSOFT NORAD SANTA TRACKER

Παρακολουθήστε online το ταξίδι του Άι Βασίλη Facebook Twitter

Από το 1997 το σάιτ NORAD, δίνει την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά, να ακολουθήσουν το ταξίδι του Άι Βασίλη, σε έναν ψηφιακό multimedia χάρτη. Το 2013, με τη συνδρομή της Microsoft, η εμπειρία εμπλουτίστηκε με ακόμη πιο interactive στοιχεία και φέτος μπαίνει στο παιχνίδι και η ψηφιακή βοηθός της, Cortana, η οποία, μέσω μιας εφαρμογής, βοηθά τους μικρούς φίλους του Santa να τον εντοπίσουν, με παιχνίδια ερωταπαντήσεων, τραγούδια και interactive games.

Καλά Χριστούγεννα!

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναπτύχτηκαν ανθρωποποιημένοι νεφροί μέσα σε χοίρους – Για πρώτη φορά

Τech & Science / Για πρώτη φορά υβριδικοί νεφροί αναπτύχθηκαν μέσα σε χοίρους

Θα χρειαστούν πιθανότατα πολλά χρόνια για την ανάπτυξη ενός πλήρως ανθρώπινου νεφρού ή άλλου ανθρώπινου οργάνου, αλλά οι επιστήμονες μόλις έκαναν το πρώτο βήμα: τα οφέλη και τα ηθικά ζητήματα που προκύπτουν
NEWSROOM