Ο αδερφός του Πάμπλο Εσκομπάρ, Ρομπέρτο, μόλις κυκλοφόρησε ένα αρκετά ιδιαίτερο, αναδιπλούμενο smartphone με στόχο του να «χτυπήσει» τα προϊόντα της Apple

 

Το κινητό αυτό λέγεται «Escobar Fold 1» και μοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο Galaxy Fold της Samsung. Ασφαλώς, ένα από τα πιο ξεχωριστά στοιχεία στο design του είναι η αναδιπλούμενη οθόνη του, χάρη στην οποία οι χρήστες του μπορούν να το μετατρέψουν σε τάμπλετ. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πολλοί έχουν συσχετίσει το συγκεκριμένο μοντέλο με προϊόντα της Samsung, ο ίδιος ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ διευκρίνισε ότι στόχος του είναι να ανταγωνιστεί την Apple. 

 

 

«Είχα πει σε πολλούς ανθρώπους ότι θα χτυπούσα την Apple και θα το κάνω. Ήθελα, δηλαδή, να πουλάω στους καταναλωτές αναδιπλούμενα κινητά μόνο με 349 δολάρια, ενώ τα αντίστοιχα της Apple και της Samsung κοστίζουν χιλιάδες δολάρια. Αυτός είναι ο στόχος μου, να χτυπήσω την Apple και θα το κάνω μόνος μου, όπως πάντα», ανέφερε ο Εσκομπάρ στο Digital Trends. 

 

Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το «Escobar Fold 1» θα περιλαμβάνει τα εξής: οθόνη 7.8'' AMOLED FHD+, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 2.8GHz, μνήμη RAM 6GB/8GB, αποθηκευτικός χώρο 128GB/512GB, dual κάμερα 16MP f/1.8 + 20MP f/1.8, bluetooth 5.0, dualSIM, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie και μπαταρία 4000mAh. 

 

Τα πρώτα 100.000 τεμάχια θα πωλούνται αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα www.escobarinc.com στην τιμή των 349 δολαρίων για την έκδοση 6GB + 128GB και των 499 δολαρίων για την έκδοση 8GB + 512GB.

 

Με πληροφορίες από Digital Trends/ insider