Αν μετανιώσατε για μια φωτογραφία στο Instagram, τώρα δεν χρειάζεται να τη διαγράψετε

Αν μετανιώσατε για μια φωτογραφία στο Instagram, τώρα δεν χρειάζεται να τη διαγράψετε Facebook Twitter
0

Αν μετανιώσατε για μια φωτογραφία στο Instagram, τώρα δεν χρειάζεται να τη διαγράψετε Facebook Twitter

Κάθε (φανατικός και μη) χρήστης του Instagram γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας ένα «προσεγμένο» προφίλ και έχει έρθει έστω και μία φορά στη ζωή του αντιμέτωπος με το δίλημμα να διαγράψει παλιότερες φωτογραφίες που δεν του αρέσουν πια ή τέλος πάντων δεν ταιριάζουν το ύφος του προφίλ του. 

Αυτό ακριβώς το «πρόβλημα» έρχεται να αντιμετωπίσει ένα νέο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας, που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να αποφασίσουν με την άνεσή τους αν θέλουν να κρατήσουν μια παλιά ανάρτηση ή όχι. Το Instagram αποφάσισε να συμπεριλάβει δοκιμαστικά στην εφαρμογή την επιλογή της αρχειοθέτησης (archive), πέρα από αυτήν την διαγραφής. Έτσι, οι χρήστες μπορούν αυτή τη στιγμή να αποκρύψουν οποιαδήποτε ανάρτηση δεν επιθυμούν να φαίνεται πλέον στο προφίλ τους αντί να την διαγράψουν εντελώς.

Το χαρακτηριστικό μοιάζει με εκείνο που επιτρέπει στους χρήστες να αρχειοθετούν κρυφά τις φωτογραφίες άλλων χρηστών, μετακινώντας τις και στις δύο περιπτώσεις σε έναν ξεχωριστό φάκελο της εφαρμογής. Μόλις η ανάρτηση μπει στο αρχείο, οι followers δεν μπορούν πια να την δουν, αλλά εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στον χρήστη μαζί με όλα τα σχόλια και τα likes που είχε όταν ήταν εμφανής. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να την επαναφέρουν, αν και όποτε το θέλουν, σε περίπτωση που αλλάξουν γνώμη και θέλουν να επανεμφανιστεί. 

Το χαρακτηριστικό βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο, αλλά ήδη έχει αρχίσει να είναι διαθέσιμο σε όλο και περισσότερους χρήστες παγκοσμίως. Βέβαια δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το Instagram σκοπεύει να το καθιερώσει ή όχι. 

Με πληροφορίες από Mashable

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ