ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

Κυκλοφόρησε το Skype για browsers

Κυκλοφόρησε το Skype για browsers Facebook Twitter
0

Εάν είχατε καιρό να χρησιμοποιήσετε το Skype για να συνομιλήσετε ή το έχετε καταργήσει τελείως εξαιτίας άλλων πιο εύχρηστων εφαρμογών φωνητικών και βίντεο κλήσεων, η Microsoft σας δίνει ένα πολύ καλό λόγο να αναθεωρήσετε τη σχέση σας με το δημοφιλές πρόγραμμα κλήσεων και επικοινωνίας.

Ο λόγος; Η εταιρεία ανακοίνωσε μόλις την κυκλοφορία (σε Beta) της online version του Skype που λειτουργεί απευθείας από τον Browser, χωρίς να απαιτείται το κατέβασμα και η εγκατάστασή του. 

Το Skype for Web, μετά τη δοκιμαστική λειτουργία σε ΗΠΑ και Βρετανία, είναι διαθέσιμο παγκοσμίως, εντελώς δωρεάν, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας, όποιο πρόγραμμα περιήγησης κι αν χρησιμοποιείτε (Internet Explorer, Chrome, Safari, Firefox) σε οποιοδήποτε λειτουργικό. Είτε πρόκειται για Windows, Mac OS X ή Linux.

Δοκιμάστε την νέα beta version του Skype για browsers, σε αυτό το σύνδεσμο.

Τech & Science
0

ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bryan Johnson

Υγεία & Σώμα / «Ζήστε, χωρίς να γεράσετε»: Ο γιατρός των εκατομμυριούχων που «παγώνει» τον χρόνο αποκαλύπτει τις μεθόδους του

Τα τρία επίπεδα μιας ζωής που για την ώρα μπορούν να πληρώσουν λίγοι, αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι διαθέσιμα σε όλους.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ