Η Samsung μπλόκαρε βίντεο-παρωδίες στο YouTube για το Galaxy Note 7

Η Samsung μπλόκαρε βίντεο-παρωδίες στο YouTube για το Galaxy Note 7 Facebook Twitter
0

Καταγγελίες περί πνευματικών δικαιωμάτων κατά του YouTube φέρεται πως έχει καταθέσει η Samsung σχετικά με βίντεο που έχουν αναρτηθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα, τα οποία είναι κοροϊδευτικά και αφορούν στο κινητό τηλέφωνο της εταιρεία Galaxy Note 7.


Πολλοί παίκτες ηλεκτρονικών παιχνιδιών έχουν δημιουργήσει τροποποιημένα βίντεο του δημοφιλούς παιχνιδιού Grand Theft Auto V, στα οποία βόμβες έχουν μετατραπεί σε Galaxy Note 7 που ανατινάζονται.


Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναφέρει ότι τα βίντεο τα οποία είχαν αναρτήσει στο YouTube έχουν μπλοκαριστεί μετά από καταγγελίες περί πνευματικών δικαιωμάτων.


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, η Samsung δεν έχει κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος.


Κριτικοί προειδοποιούν ότι η προσπάθεια της εταιρείας για κατάργηση των βίντεο από το YouTube πιθανόν θα επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και ότι ενδέχεται να τραβήξει ακόμα περισσότερο την προσοχή.


Η Samsung είχε προχωρήσει πρόσφατα στην ανάκληση του συγκεκριμένου μοντέλου εξαιτίας αναφορών ότι σε αρκετές περιπτώσεις η μπαταρία της συσκευής παρουσίαζε πρόβλημα, με αποτέλεσμα το κινητό να πιάνει φωτιά.

Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν απαγορεύσει στους επιβάτες να εισέρχονται στα αεροπλάνα τους εάν έχουν στην κατοχή τους ένα Galaxy Note 7.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ