Η Meta ανοίγει το πρώτο φυσικό της κατάστημα- Θα πουλά (και) γυαλιά εικονικής πραγματικότητας

Η Meta ανοίγει το πρώτο φυσικό της κατάστημα - Θα πουλά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας Facebook Twitter
Φωτ.: Pixabay
0

Η Meta πρόκειται να ανοίξει το πρώτο φυσικό της κατάστημα, όπου οι πελάτες θα μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και άλλα gadget.

Η εταιρεία σχεδιάζει την απόλυτη προσέγγιση του κοινού για τον πολυδιαφημισμένο «metaverse» κόσμο της.

Το Meta Store 1.550 τετραγωνικών ποδιών στο campus Burlingame της εταιρείας στην Καλιφόρνια ανοίγει στις 9 Μαΐου και θα περιλαμβάνει επιδείξεις για τα Quest 2 VR και τη συσκευή βιντεοκλήσεων Portal, καθώς και έξυπνα γυαλιά που παράγει με την Ray-Ban, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Οι συσκευές, εκτός από τα γυαλιά Ray-Ban, θα είναι διαθέσιμες για αγορά στο κατάστημα. Τα προϊόντα μπορούν επίσης να αγοραστούν διαδικτυακά μέσω μιας νέας καρτέλας αγορών στο meta.com.

Η Meta επενδύει πολλά στο metaverse προσθέτοντας νέες δυνατότητες σε gadgets, που λειτουργούν ως σημεία πρόσβασης στον εικονικό κόσμο.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ιδιοκτήτης του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ είπε ότι θα ξεκινήσει να δοκιμάζει εργαλεία για την πώληση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και εμπειριών στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας Horizon Worlds, μια πλατφόρμα VR που κυκλοφόρησε η Meta στα τέλη του περασμένου έτους.

Η Meta είπε επίσης ότι θα χρεώνει ένα τέλος 47,5% από τους δημιουργούς ψηφιακών εμπειριών και περιουσιακών στοιχείων, μια κίνηση που έχει προκαλέσει κριτική από ορισμένους προγραμματιστές εφαρμογών.

Οι αγοραστές που παρακολουθούν τον χώρο περιμένουν την επόμενη έκδοση των VR Quest 2, που πιθανότατα να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο και θεωρείται ευρέως από τους αναλυτές ως κρίσιμης σημασίας για τα σχέδια της εταιρείας.

Με πληροφορίες του Guardian

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM