Η Apple υπαινίσσεται ότι τα iPhones 13 με κεραμική επίστρωση δεν χρειάζονται θήκες- Νέο βίντεο

Η Apple υπαινίσσεται ότι τα iPhones 13 με κεραμική επίστρωση δεν χρειάζονται θήκες- Νέο βίντεο Facebook Twitter
0

Τα iPhone 13 ίσως δεν χρειάζονται θήκη, τουλάχιστον μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο, σύμφωνα με νέο, προωθητικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Apple, με την πτώση ενός ολοκαίνουργιου τηλεφώνου από το ύψος ενός τραπεζιού. 

Στο φιλμάκι διάρκειας μόλις 38 δευτερολέπτων με τίτλο "Edge" (άκρη), ένα iPhone 13 δονείται στη γωνία ενός γραφείου εξαιτίας μιας κλήσης και τελικά πέφτει από ύψος περίπου ενός μέτρου. 

Παρότι η συσκευή δεν προστατεύεται από καμία θήκη, το τηλέφωνο φαίνεται να βγαίνει αλώβητο από την πτώση. «Χαλαρώστε, είναι iPhone» αναγράφεται στην σκοτεινή οθόνη, με πολλούς να ερμηνεύουν το μήνυμα της Apple ως έμμεση διαβεβαίωση πως τα iPhone δεν κινδυνεύουν από τις πτώσεις σε «οικεία δάπεδα». 

«iPhone 13 με κεραμική θωράκιση. Σκληρότερο από οποιοδήποτε γυαλί smartphone. Χαλάρωσε, είναι iPhone», γράφει η λεζάντα στο βίντεο που ακολουθεί. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM