H Apple έκλεισε όλα τα καταστήματα της στη Νέα Υόρκη λόγω Όμικρον

H Apple έκλεισε όλα τα καταστήματα της στη Νέα Υόρκη λόγω Όμικρον Facebook Twitter
0

Πάνω από 20 καταστήματα της Apple έχουν κλείσει σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον, εξαιτίας της νέας έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των υπαλλήλων. 


Η άκρως μεταδοτική μετάλλαξη Όμικρον έχει προκαλέσει αβεβαιότητα, ανασφάλεια και υποστελέχωση στις επιχειρήσεις καθώς ολοένα και περισσότεροι είναι οι υπάλληλοι που βρίσκονται θετικοί και υποχρεώνονται σε καραντίνα. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, κάποια από τα καταστήματά της έκλεισαν προληπτικά και για την προστασία υπαλλήλων και πελατών, ενώ άλλα λόγω τού ότι δεν υπήρχε επάρκεια προσωπικού για να παραμείνουν ανοιχτά. 


Η εταιρεία -που έχει κλείσει προσωρινά καταστήματα και σε Λος Άντζελες, Τέξας, Οχάιο, Τζόρτζια- δεν έχει ανακοινώσει έως πότε θα παραμείνουν κλειστά.  


Παρόλα αυτά, οι καταναλωτές είναι σε θέση να κάνουν τις παραγγελίες τους online και να τις παραλαμβάνουν από τα καταστήματα. 

«Παρακολουθούμε στενά τις συνθήκες και προσαρμόζουμε τα υγειονομικά μας μέτρα στην υποστήριξη της υγείας των πελατών και των εργαζομένων μας» εξηγεί σε ανακοίνωση η Έιμι Μπέσετ, εκπρόσωπος της Apple, προσθέτοντας πως διενεργούνται τακτικά τεστ στους υπαλλήλους. 
 

Καθώς η Όμικρον έχει προκαλέσει εκτόξευση κρουσμάτων στις ΗΠΑ, πολλοί εργαζόμενοι στην Apple έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους με τις εργασιακές συνθήκες. Την παραμονή Χριστουγέννων, πολλοί βγήκαν από τα καταστήματα, αξιώνοντας καλύτερους μισθούς, περισσότερη αναρρωτική άδεια και καλύτερες συνθήκες εργασίας. 

Με πληροφορίες από NYT/Axios

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

META RAY BAN ΕΞΥΠΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

Τech & Science / Meta: Τα νέα Ray-Ban γυαλιά θα γράφουν μηνύματα με κινήσεις των χεριών

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία «display recording», με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο που συνδυάζει όσα εμφανίζονται στην οθόνη των γυαλιών και την εικόνα του πραγματικού κόσμου 
THE LIFO TEAM
Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Τech & Science / Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Μετά τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μίλησε για την AI, τα δικαιώματα των ηθοποιών, τον Γκόλουμ του Άντι Σέρκις και το νέο The Hunt for Gollum. ΚΕΙΜΕΝΟ
THE LIFO TEAM