Επίθεση χάκερ δέχτηκε το site της CIA

Επίθεση χάκερ δέχτηκε το site της CIA Facebook Twitter
0

To ste της CIA δέχτηκε επίθεση από χάκερ και έμεινε εκτός λειτουργίας για μερικά λεπτά στις 15 Ιουνίου. Η ομάδα που είναι υπεύθυνη για το γεγονός λέγεται Lulz Security, η οποία ανακοίνωσε την επίθεση μέσω Twitter.

Eκπρόσωπος της CIA δήλωσε "βρισκόμαστε σε διαδικασία έρευνας".

Η ομάδα Lulz Security έχει ως τώρα απενεργοποιήσει site, έχει δημοσιοποιήσει προσωπικές πληροφορίες πελατών και administrator και άλλα. Οι αναλυτές ασφάλειας δεν θεωρούν σημαντικές τις επιθέσεις λέγοντας ότι οι χάκερ απλώς κάνουν επίδειξη γνώσεων και αυτό που προσπαθούν είναι να τραβήξουν την προσοχή.

Στην περίπτωση του site της CIA δεν κατάφεραν να διεισδύσουν στις περιοχές με τα ευαίσθητα δεδομένα, είπε ο Jeffrey Carr. "Aυτό που προσπαθούν να πουν είναι "κοίτα πόσο καλοί είμαστε". Αυτό που τους αρέσει είναι να δείχουν ότι η ασφάλεια σε σημαντικά site είναι της πλάκας."

via

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφύσικη» και «ανατριχιαστική»: Αποσύρεται AI διαφήμιση των McDonald's μετά τις αντιδράσεις

Τech & Science / «Αφύσικη» και «ανατριχιαστική»: Αποσύρεται AI διαφήμιση των McDonald's μετά τις αντιδράσεις

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η McDonald’s Ολλανδίας ανέφερε ότι η διαφήμιση στόχευε στο να αποτυπώσει «τις πιεστικές και αγχωτικές στιγμές που μπορεί να συνοδεύουν τις γιορτές»
LIFO NEWSROOM
Ερευνητές ανακάλυψαν κάτι νέο στον τρόπο που μπορεί να ξεκινά ο καρκίνος

Τech & Science / Νέο επιστημονικό εύρημα για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αναπτύσσεται ο καρκίνος

Νέα μελέτη που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της American Society of Hematology, προσφέρει μια νέα οπτική για την κατανόηση και στο μέλλον την αντιμετώπιση των αιματολογικών καρκίνων
LIFO NEWSROOM