Ένα πειρατικό... business model

Ένα πειρατικό... business model Facebook Twitter
0

Από τη στιγμή που το Pirate Bay πέρασε στα χέρια της μεγάλης σουηδικής εταιρείας Global Gaming Factory -για πεντέμισι εκατομμύρια ευρώ-πολλοί πρόβλεψαν αλλαγές στο μοντέλο συνδρομών και χρήσης του πάλαι ποτέ δημοφιλούς site διαμοιρασμού αρχείων torrent.

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν με ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας, σύμφωνα με την οποία οι χρήστες θα πληρώνουν ένα συγκεκριμένο ποσό το μήνα προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του site.

Αν και ακόμα δεν έχει καθοριστεί το ακριβές ποσό, ο διευθύνων σύμβουλος του Pirate Bay, δήλωσε πως όσα περισσότερα αρχεία μοιράζονται μεταξύ τους, τόσο μικρότερη θα είναι η συνδρομή.

Είδε κανείς το γάντζο; Μόλις μετατράπηκε σε αγκίστρι.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Τech & Science / TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Σε υπόμνημα, το TikTok ανέφερε ότι η συμφωνία θα επιτρέψει σε «πάνω από 170 εκατομμύρια Αμερικανούς να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων ως μέρος μιας ζωτικής παγκόσμιας κοινότητας»
THE LIFO TEAM
Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Τech & Science / Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν ότι η αφυδάτωση συχνά περνά απαρατήρητη τον χειμώνα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κόπωσης, πνευματικής θολούρας και πιο σοβαρών προβλημάτων στα νεφρά
THE LIFO TEAM