Παραιτείται ο CEO του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ

CNBC: «Παραιτείται ο CEO του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ» Facebook Twitter
0

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ αναμένεται να παραιτηθεί από τον εκτελεστικό του ρόλο, αποκαλύπτουν πηγές στον Ντέιβιντ Φάμπερ του CNBC.

Στο άκουσμα των πληροφορίων, οι μετοχές του Twitter αυξήθηκαν κατά 11%.

Ο Ντόρσεϊ κατέχει επί του παρόντος του διευθύνοντα συμβούλου του Twitter και της Square, της εταιρείας ψηφιακών πληρωμών του. Η Elliott Management του Twitter είχε προσπαθήσει να τον αντικαταστήσει το 2020 προτού η επενδυτική εταιρεία καταλήξει σε συμφωνία με τη διοίκηση της εταιρείας.

Ο ιδρυτής της Elliott Management και δισεκατομμυριούχος επενδυτής, Πολ Σίνγκερ, είχε αναρωτηθεί εάν ο Ντόρσεϊ θα έπρεπε να διευθύνει και τις δύο εταιρείες, καλώντας τον να παραιτηθεί από διευθύνων σύμβουλος μιας εξ αυτών.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM