Η ηθοποιός Alexis Bledel γνωστή από το "Gilmore Girls" είναι επισήμως επικίνδυνη για το διαδίκτυο.

 

Η εταιρία Cybersecurity McAfee ανακοίνωσε τα ονόματα με τους διάσημους που κρύβουν απειλές στην αναζήτηση στο διαδίκτυο και η 38χρονη κατέκτησε τον τίτλο για την πιο επικίνδυνη διασημότητα του ψηφιακού κόσμου για το 2019. Κατά την αξιολόγηση, το να αναζητά κανείς την Bedel οδηγεί σε μεγαλύτερο ποσοστό σε ιστότοπους με ιούς ή κακόβουλο λογισμικό.

 

Στο Νο. 2 είναι ο παρουσιαστής James Corden, και στην 3η θέση η Sophie Turner. 4η στη λίστα είναι η ηθοποιός Anna Kendrick και ακολουθεί η Lupita Nyong'o. Τις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας καταλαμβάνουν οι Jimmy Fallon, Jackie Chan, Wayne, Nicki Minaj και η ηθοποιός Tessa Thompson.

 

Η έρευνα σκοπεύει να υπογραμμίσει τον κίνδυνο της επίσκεψης σε ύποπτους συνδέσμους. Η McAfee παροτρύνει τους χρήστες του διαδικτύου να εξετάσουν τους κινδύνους που σχετίζονται με την αναζήτηση για πειρατικό περιεχόμενο και να εφαρμόζουν πάντα ενημερωμένες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Συνιστά επίσης να μην κλικάρουν οι χρήσεις σε ύποπτους συνδέσμους που διαφημίζουν έντονα περιεχόμενο με τους σταρ αυτούς.

 

Σύμφωνα με τους ερευνητές Bledel και Turner πιθανώς έφτασαν τόσο ψηλά στη λίστα φέτος λόγω των αντίστοιχων ρόλων τους στο "The Handmaid's Tale" και το "Game of Thrones".