Αποκαταστάθηκε η λειτουργία των Gmail, Youtube και Google Search

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία των Gmail, Youtube και Google Search Facebook Twitter
Pixabay
0

«Συναγερμός» σήμανε σήμερα στη Google, καθώς υπηρεσίες της βρέθηκαν εκτός λειτουργίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, προβλήματα παρουσιάστηκαν νωρίς το μεσημέρι στο Youtube, το Gmail και το Google Search, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο - και στην Ελλάδα - να μην έχουν πρόσβαση στις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Περίπου 40 λεπτά αργότερα, η ομάδα του Youtube ανακοίνωσε στο Twitter ότι η πλατφόρμα βρίσκεται και πάλι σε λειτουργία και ότι αποκαταστάθηκε η πρόσβαση των χρηστών.

Υπενθυμίζεται, ότι τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάστηκαν σε χώρες της Ευρώπης, στην Ιαπωνία και στην Αυστραλία, ενώ, σύμφωνα με τον παγκόσμιο χάρτη downdetector, στην Ελλάδα αντιμέτωποι με τη διακοπή της λειτουργίας των υπηρεσιών βρέθηκαν χρήστες σε Αθήνα, Κατερίνη και Ηράκλειο.

Τα προβλήματα εντοπίστηκαν στη σύνδεση, με ποσοστό 51%, αλλά και στην αναπαραγωγή βίντεο (45%).

  

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμ Άλτμαν: Η αδελφή του ισχυρίζεται εδώ και χρόνια ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά

Τech & Science / Σαμ Άλτμαν: Η αδελφή του ισχυρίζεται εδώ και χρόνια ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά

Το παράξενο οικογενειακό υπόβαθρο, η σιωπή των Μέσων, η προσπάθεια να περιγραφεί η Άνι Άλτμαν ως συναισθηματικά ασταθής και μία δημοσιογράφος που δεν πείθεται από το αφήγημα της «ιδιοφυΐας της Τεχνητής Νοημοσύνης»
NEWSROOM
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Del Harvey: Η γυναίκα που γνώριζε πολλά για το Twitter μιλά για πρώτη φορά

Τech & Science / Del Harvey: Η γυναίκα που γνώριζε πολλά για το Twitter μιλά για πρώτη φορά

Η πρώην επικεφαλής του Τμήματος Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας του Twitter, επί 13 χρόνια σε αυτή τη θέση, είδε, άκουσε και διαχειρίστηκε σχεδόν τα πάντα, μέχρι τη μέρα που ο Ίλον Μασκ αποφάσισε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για διασταύρωση, ασφάλεια και αυστηρές πολιτικές στην πλατφόρμα. Σήμερα, σε μία σπάνια συνέντευξή της μιλά για όσα συνέβησαν τότε, για τη ζημιά που προκάλεσε ο Τραμπ στα κοινωνικά δίκτυα και τους λόγους που την οδήγησαν στην έξοδο
NEWSROOM