Απεργία την Πρωτομαγιά

US Open: O Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

US Open: O Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο Facebook Twitter
EPA
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν κυρίαρχος στο κορτ Arthur Ashe στη Νέα Υόρκη και επικράτησε του Αντριάν Μαναρινό με 3-1 σετ (6-3, 6-4, 6-7, 6-0), παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του US Open.

Σύμφωνα με το sport24.gr, ο Τσιτσιπάς ήταν ανώτερος στον αγώνα, ιδιαίτερα πίσω από το δικό του σερβίς και με 27 άσσους συνολικά, που αποτελεί και νέο προσωπικό ρεκόρ μετά από τους 22 που είχε σημειώσει, έφτασε στη νίκη απέναντι στο Νο44 του κόσμου, Μαναρινό.

Το πρώτο του σερβίς τον έφερε σε πλεονεκτική θέση, απέναντι στον Μαναρινό που κατά διαστήματα παρουσίασε μία καλή εικόνα χωρίς όμως να καταφέρει κάτι παραπάνω πέρα από την κατάκτηση ενός σετ. Στον τρίτο γύρο ο Έλληνας αθλητής θα αντιμετωπίσει τον 18χρονο ελπιδοφόρο Ισπανό, Κάρλος Αλκαράζ.

Νέο toilet break και οι αποδοκιμασίες από το κοινό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε και σε αυτόν τον αγώνα διαλείμματα για τουαλέτα και αλλαγή ρούχων με τους αντιπάλους του και το κοινό να δυσανασχετούν. 

Ο Μαναρινό προκειμένου να μείνει ζεστός έκανε κάποια σερβίς.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ