Τέλος η σεζόν 2021 για τον Ραφαέλ Ναδάλ- Λόγω τραυματισμού στο πόδι

Τέλος το 2021 για τον Ραφαέλ Ναδάλ- Λόγω τραυματισμού στο πόδι (Βίντεο) Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσε ότι δεν θα μετάσχει σε άλλα τουρνουά φέτος, εξαιτίας ενός τραυματισμού του στο πόδι. 

Ο Ισπανός κάτοχος 20 τίτλων Γκραν Σλαμ θα χάσει και το Αμερικανικό Όπεν, εξαιτίας του τραυματισμού του, μετά το Γουίμπλεντον και τους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο 35χρονος ανακοίνωσε μέσω των social media την απόφασή του να βάλει πρόωρο τέλος σε αυτή τη σεζόν. 

«Ειλικρινά, έχω υποφέρει υπερβολικά με το πόδι μου τον τελευταίο χρόνο και χρειάζομαι λίγο χρόνο», είπε ο Ναδάλ. «Έχω χάσει πολύ σημαντικές για εμένα διοργανώσεις, όπως το US Open τώρα, το Γουίμπλεντον και οι Ολυμπιακοί αγώνες», συμπλήρωσε. 

Προτού πάρει αυτή την απόφαση, το συζήτησε με την ομάδα του, την οικογένειά του και «ειδικά με τους γιατρούς μου για να καταλάβουμε τι συμβαίνει». 

Ο Ναδάλ δήλωσε ότι τον τελευταίο χρόνο δεν μπορούσε να προπονηθεί και να προετοιμαστεί όπως ήθελε, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός, οπότε έπρεπε να πάρει αυτή την απόφαση. «Είμαι σίγουρος ότι θα αναρρώσω 100% και ότι θα μπορώ να παλέψω για τα πιο σημαντικά πράγματα», συμπλήρωσε. 

Ο τραυματισμός αυτός δεν είναι κάτι νέο, διευκρίνισε. «Είναι ο ίδιος που έχω από το 2005. Τότε οι γιατροί ήταν πολύ αρνητικοί για το μέλλον μου, αλλά μπόρεσα να κάνω μια καριέρα που δεν είχα ονειρευτεί. Οπότε είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψω ξανά», υπογράμμισε. 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ