ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Super League: Η Κοξένογλου προσωρινή πρόεδρος- Τέλος ο Κλάτενμπεργκ

Super League: Η Κοξένογλου προσωρινή πρόεδρος- Τέλος ο Κλάτενμπεργκ Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Η Κάτια Κοξένογλου αναλαμβάνει προσωρινή πρόεδρος της Super League, μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Νωρίτερα σήμερα, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Super League. 

Είχε προηγηθεί πρόταση μομφής στο πρόσωπό του από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Τα καθήκοντά του αναλαμβάνει προσωρινά η Κάτια Κοξένογλου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αναπληρώτρια πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Super League. 

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης αποφασίστηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Super League με τον το Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν συμμετείχε στη διαδικασία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε τον ρόλο του συμβούλου και εκπαιδευτή διαιτησίας

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, «έγινε εκτενής συζήτηση περί της πρόσφατης απόφασης της κυβέρνησης για διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. Το ΔΣ διατύπωσε την αντίθεσή του με την εν λόγω απόφαση και θα επανεξετάσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση του μετά την εκλογή του νέου προέδρου αυτού». 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ