Στo OPAP Arena ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το Ελλάδα-Γαλλία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις εξέδρες του ματς Ελλάδας-Γαλλίας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στον αγώνα  μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας έδωσε το «παρών» ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Στέφανο Τσιτσιπά στις εξέδρες του γηπέδου της ΑΕΚ OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου διεξάγεται αυτή την ώρα ο αγώνας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβγαλε selfie με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο και τους παράγοντες της ΕΠΟ, Ιάκωβο Φιλιππούσης και ο Στέργιο Αντωνίου.

Ο αγώνας Ελλάδα - Γαλλία έληξε πριν από λίγο με ισόπαλο σκορ 2-2.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις εξέδρες του ματς Ελλάδας-Γαλλίας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αθλητισμός / ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

«Εξεδόθησαν αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ που δικαίωνε πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για την 5μελη ΚΕΔ/ΕΟΚ και απέρριπτε τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης σύνθεσης» - Ολόκληρη η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM