Στο Ντουμπάι ο Τζόκοβιτς μετά την απέλασή του από την Αυστραλία

Στο Ντουμπάι ο Τζόκοβιτς μετά την απέλασή του από την Αυστραλία Facebook Twitter
0

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφθασε αεροπορικώς στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, στον απόηχο της δικαστικής ήττας για τη βίζα του, όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που είχε επιβιβαστεί στην ίδια πτήση με τον Σέρβο άσο του τένις. 

Ο Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη βγήκε από το αεροσκάφος με δυο σάκους, φορώντας χειρουργική μάσκα, έπειτα από την προσγείωση του αεροσκάφους στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 05:32 (τοπική ώρα· στις 03:32 ώρα Ελλάδας).

Ο Τζόκοβιτς επρόκειτο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήδη από το εναρκτήριο ματς του Αυστραλιανού Όπεν σήμερα, αλλά ο Σέρβος, που δεν έχει εμβολιαστεί κατά της COVID-19, δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του μετά την απόρριψη της έφεσής του από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη της Αυστραλίας.

Εγκατέλειψε τη Μελβούρνη, μαζί με την ομάδα των προπονητών του, χθες στις 22:51 (στις 13:51 ώρα Ελλάδας), χωρίς σαφές πλάνο για τον τελικό προορισμό. 

Η άδοξη αναχώρησή του, ενώ προσδοκούσε να κατακτήσει για δέκατη φορά τον τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν, και τον 21ο του τίτλο Γκραντ Σλαμ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ