Στο Ντουμπάι ο Τζόκοβιτς μετά την απέλασή του από την Αυστραλία

Στο Ντουμπάι ο Τζόκοβιτς μετά την απέλασή του από την Αυστραλία Facebook Twitter
0

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφθασε αεροπορικώς στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, στον απόηχο της δικαστικής ήττας για τη βίζα του, όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που είχε επιβιβαστεί στην ίδια πτήση με τον Σέρβο άσο του τένις. 

Ο Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη βγήκε από το αεροσκάφος με δυο σάκους, φορώντας χειρουργική μάσκα, έπειτα από την προσγείωση του αεροσκάφους στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 05:32 (τοπική ώρα· στις 03:32 ώρα Ελλάδας).

Ο Τζόκοβιτς επρόκειτο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήδη από το εναρκτήριο ματς του Αυστραλιανού Όπεν σήμερα, αλλά ο Σέρβος, που δεν έχει εμβολιαστεί κατά της COVID-19, δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του μετά την απόρριψη της έφεσής του από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη της Αυστραλίας.

Εγκατέλειψε τη Μελβούρνη, μαζί με την ομάδα των προπονητών του, χθες στις 22:51 (στις 13:51 ώρα Ελλάδας), χωρίς σαφές πλάνο για τον τελικό προορισμό. 

Η άδοξη αναχώρησή του, ενώ προσδοκούσε να κατακτήσει για δέκατη φορά τον τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν, και τον 21ο του τίτλο Γκραντ Σλαμ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM