Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα με νίκη στο Laver Cup

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα με νίκη στο Laver Cup Facebook Twitter
0

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Laver Cup της Γενεύης. 

 Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε με 6-2, 1-6, και 10-7 στο σούπερ ται μπρέικ  τον Τέιλορ Φριτζ και έδωσε προβάδισμα με 2-1 στην Ευρώπη απέναντι στη μικτή κόσμου.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με μπρέικ στο 1-0 σετ (1-0) και απειλήθηκε μόνο στην αρχή πό τον Φριτζ ο οποίος κατάφερε να μειώσει απλά σε 3-2.

Με νέο μπρέικ ο Τσιτσιπάς έφτασε στο 5-2 και στο 6-2 σε 24'.

Στο 2ο ο Αμερικανός θα προηγηθεί 0-2 με μπρέικ και με 0-3 και θα βάλει... φωτιά στο παιχνίδι. O Τσιτσιπάς θα μειώσει σε 1-3 αλλά ο Φριτζ θα φτάσει στο 1-4 και με μπρέικ στο 1-5.

Κερδίζει και το 7ο γκέιμ και θα ισοφαρίσει σε 1-1 τα σετ. Στο σούπερ τάι μπρέικ ο Στέφανος θα δυσκολευτεί αλλά με διπλό λάθος του Τέιλορ θα προηγηθεί με 8-7 και θα κερδίσει με 10-7 το σετ και το παιχνίδι. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM
Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Αθλητισμός / Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο
NEWSROOM