Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα με νίκη στο Laver Cup

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα με νίκη στο Laver Cup Facebook Twitter
0

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Laver Cup της Γενεύης. 

 Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε με 6-2, 1-6, και 10-7 στο σούπερ ται μπρέικ  τον Τέιλορ Φριτζ και έδωσε προβάδισμα με 2-1 στην Ευρώπη απέναντι στη μικτή κόσμου.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με μπρέικ στο 1-0 σετ (1-0) και απειλήθηκε μόνο στην αρχή πό τον Φριτζ ο οποίος κατάφερε να μειώσει απλά σε 3-2.

Με νέο μπρέικ ο Τσιτσιπάς έφτασε στο 5-2 και στο 6-2 σε 24'.

Στο 2ο ο Αμερικανός θα προηγηθεί 0-2 με μπρέικ και με 0-3 και θα βάλει... φωτιά στο παιχνίδι. O Τσιτσιπάς θα μειώσει σε 1-3 αλλά ο Φριτζ θα φτάσει στο 1-4 και με μπρέικ στο 1-5.

Κερδίζει και το 7ο γκέιμ και θα ισοφαρίσει σε 1-1 τα σετ. Στο σούπερ τάι μπρέικ ο Στέφανος θα δυσκολευτεί αλλά με διπλό λάθος του Τέιλορ θα προηγηθεί με 8-7 και θα κερδίσει με 10-7 το σετ και το παιχνίδι. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ