Πίπεν: Είπα στον Τζόρνταν ότι δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το «The Last Dance»

Πίπεν: Είπα στον Τζόρνταν ότι δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το «The Last Dance» Facebook Twitter
Πίπεν: Είπα στον Τζόρνταν ότι δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το Last Dance (EPA)
0

Ο Σκότι Πίπεν ένας από τους ηγέτες των παρκέ στην ιστορία του NBA, μίλησε για την σχέση του με τον Μάικλ Τζόρνταν αλλά και το πώς ο ίδιος είδε την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ The Last Dance.

Σε συνέντευξή του στον Guardian, ο Πίπεν μίλησε για τη σχέση του με τον Μάικλ Τζόρνταν, τότε που μεσουρανούσαν οι Chicago Bulls, κερδίζοντας έξι πρωταθλήματα NBA και πολλές άλλες διακρίσεις.

Η μαγική αυτή πορεία, αναπαρίσταται και μέσα από την σειρά του Netflix, The Last Dance.

Ο ίδιος ο Πίπεν ωστόσο έχει άλλη άποψη.

Μεγαλώσαμε μαζί και ωριμάσαμε, λέει για τη σχέση του με τον Μάικλ Τζόρνταν. «Αυτός ο σεβασμός που είχαμε στο γήπεδο, η ανταγωνιστικότητα για να φτάσουμε στην κορυφή, ήταν κάτι ξεχωριστό. Αυτός ήταν ο σεβασμός που είχαμε ο ένας για τον άλλο, γιατί έπρεπε να είμαστε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που κάναμε. Έπρεπε να είμαστε κυρίαρχοι» είπε μιλώντας για τα μεγαλεία στα παρκέ.

Σε ερώτηση ωστόσο του δημοσιογράφου για το πόσο ακριβής ήταν η σειρά The Last Dance, η απάντησή του ήταν απόλυτη.

«Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο ακριβής όσον αφορά τον καθορισμό του τι επιτεύχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εποχές του μπάσκετ. Αλλά ούτε και σε ό,τι αφορά δύο από τους μεγαλύτερους παίκτες. Και αν θα μπορούσε κανείς να το αφήσει στην άκρη αυτό και να πει την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών.

»Δεν πίστευα ότι αυτά τα πράγματα ξεχώρισαν στο ντοκιμαντέρ. Σκέφτηκα ότι ήταν περισσότερο για τον Μάικλ που προσπαθούσε να ανυψώσει τον εαυτό του και να δοξασθεί (η σειρά ήταν συμπαραγωγή από την εταιρεία Jump 23 του Τζόρνταν)».

Την αντίθεσή του αυτή, την εξέφρασε και στον ίδιο τον Τζόρνταν όπως είπε. «Του είπα ότι δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Το δέχτηκε. Είπε, "ναι, έχεις δίκιο". Αυτό ήταν».

Για τον εαυτό του εκείνης της εποχής είπε ότι δεν τον ένοιαζε το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι. Για το πώς έπαιζε. «Ποτέ δεν άκουγα τη φασαρία γύρω μου, αν μπορώ να το πω αυτό. Έπαιζα για την ομάδα μου και για να το διασκεδάσω, για τους τύπους στο γήπεδο που ήταν μαζί μου» είπε.

Ερωτώμενος δε, για τις φετινές συνθήκες που επικρατούν χωρίς την παρουσία κόσμου στους αγώνες, ο Σκότι Πίπεν, θεωρεί πως έτσι είναι πιο εύκολο να παίξει κάποιος αθλητής.

«Στο γυμναστήριο όλοι βάζουν σουτ και δεν υπάρχουν θαυμαστές εκεί» λέει χαρακτηριστικά.

 Σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά του σχέδια, ο Πίπεν, ήταν αρκετά προσγειωμένος. «Δεν έχω πολλά. Δουλεύω ακόμα με το ESPN και αυτό είναι. Έχω έναν γιο που παίζει στο Πανεπιστήμιο Vanderbilt και δύο στο γυμνάσιο. Μου αρέσει να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν» είπε μεταξύ άλλων.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μπέρδεψαν την Νότια Κορέα με τη Βόρεια Κορέα στην παρουσίαση

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μπέρδεψαν την Νότια Κορέα με τη Βόρεια Κορέα στην παρουσίαση

Την ώρα που οι αθλητές της Νότιας Κορέας έπλεαν με το πλοιάριό τους στον Σηκουάνα τους παρουσίασαν ως «Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας», δηλαδή το επίσημο όνομα της Βόρειας Κορέας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM