Πέθανε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βελίτσκοβιτς - Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη

Πέθανε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βελίτσκοβιτς - Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη Facebook Twitter
0

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ. αεροβόλου γυναικών Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννας, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Βελίτσκοβιτς απεβίωσε λόγω επιπλοκών στον τοκετό. «Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της», ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας.

Πέθανε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βελίτσκοβιτς - Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη Facebook Twitter
Πέθανε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βελίτσκοβιτς - Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη Facebook Twitter

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα "γιατί". Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια... Μπομπάνα, έφυγες τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Άννα Κορακάκη. 

Η Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου Γυναικών, στον αγώνα που η Άννα Κορακάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ