Παπαχρήστου: Εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού

Παπαχρήστου: Εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εκτός του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου θα μείνει η Βούλα Παπαχρήστου, λόγω τραυματισμού. 

Η Βούλα Παπαχρήστου χάνει λόγω τραυματισμού το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα και η χώρα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει διακρίσεις με τη συμμετοχή της. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ντόχα, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες στον αχίλλειο, αποδείχθηκε σοβαρότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και παρά τις προσπάθειες που έγιναν με προσαρμογή της προπόνησης, δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε συνεργασία με την ιατρική ομάδα της ομοσπονδίας, η Παπαχρήστου θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας και θα ξεκουραστεί προκειμένου να προετοιμαστεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στίβος γυναικών: Ξεκινούν οι γενετικοί έλεγχοι πριν τους αγώνες

Αθλητισμός / Στίβος γυναικών: Ξεκινούν οι γενετικοί έλεγχοι - Τι ανιχνεύει και πώς θα γίνεται η εξέταση

Οι κανόνες που απαιτούν από όλες τις αθλήτριες στην κατηγορία γυναικών σε αγώνες παγκόσμιας κατάταξης να υποβληθούν σε μία μοναδική γενετική εξέταση τίθενται σε ισχύ αυτήν την εβδομάδα
LIFO NEWSROOM