ΠΑΟΚ: Μηχανοκίνητη πορεία οπαδών στα γραφεία της ΝΔ - Η ανακοίνωση της ομάδας

ΠΑΟΚ: Μηχανοκίνητη πορεία οπαδών στα γραφεία της ΝΔ - Η ανακοίνωση της ομάδας Facebook Twitter
Η πρώτη αντίδραση Αυγενάκη και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
0

Μηχανοκίνητη πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν νωρίτερα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν μπροστά από τα γραφεία για λόγους αποτροπής τυχόν επεισοδίων.

 

Λίγο νωρίτερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε εκδόσει ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας τον υφυπουργό Αθλητισμού «εντολοδόχο του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού» και τονίζοντας πως «η φούσκα που έστηκε με το Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο φικό τους πρόσωπο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ, της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!

Το Tweet Αυγενάκη

Στην πρώτη τοποθέτησή του στο θέμα του ενδεχόμενου υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης, έπειτα από τη σχετική απόφαση ΕΕΑ, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναγνώρισε το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, ωστόσο χαρακτήρισε ως την «πλέον επαχθή» την ποινή του υποβιβασμού και μάλιστα εναντίον δύο ιστορικών ομάδων, όπως πρόσθεσε.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM