Οπαδός έστελνε σε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μήνυμα επί 300 μέρες - Και εκείνος τον αντάμειψε

Οπαδός έστελνε σε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μήνυμα επί 300 μέρες - Και εκείνος τον αντάμειψε Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Μπρούνο Φερνάντες, ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επεφύλασσε μία έκπληξη σε θαυμαστή του, ο οποίος του έστελνε μηνύματα επί 300 συνεχόμενες ημέρες.

Το παιδί έδειξε επιμονή, κάτι που εκτίμησε ο μέσος, και του υποσχέθηκε, κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης, μία υπογεγραμμένη φανέλα.

«Είδα ότι μου έστελνες tweet για περίπου 280 ημέρες και είπα στον εαυτό μου ότι αν (φτάσει) τις 300 ημέρες, τότε θα του στείλω μία φανέλα!» ανέφερε ο παίκτης στο Twitter. 

Αλλά 1,5 μήνα αργότερα, ο Πορτογάλος διεθνής έκανε το έξτρα βήμα και αποφάσισε να του κάνει την ανακοίνωση μέσω βιντεοκλήσης.

«Εκτιμώ όλη την υποστήριξη, προφανώς και για τον σύλλογο, και γι' αυτό θέλω να σου δώσω τη φανέλα μου» είπε ο Φερνάντες κατά τη συνομιλία τους.

«Δεν μπορώ καν να εκφράσω το συναίσθημα, Μπρούνο, είμαι τόσο χαρούμενος» απάντησε ο έκπληκτος θαυμαστής. 

Πλην της υπογεγραμμένης εμφάνισης, ο ποδοσφαιριστής τον κάλεσε να τη φορέσει σε ένα παιχνίδι στο Old Trafford.

«Μία μέρα, θα είμαι εκεί. Θέλω να σε δω να παίζεις για μας για πολλά ακόμα χρόνια. Θα μπορέσω να σε δω να παίζεις εκεί» είπε. 

Με πληροφορίες από CNN

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ