Απεργία την Πρωτομαγιά

Ολυμπιακοί αγώνες: Παρουσιάστηκαν οι επίσημες στολές της ελληνικής ομάδας, με αθλητές σε ρόλο «μοντέλων» (Εικόνες)

Οι στολές των Ολυμπιακών αγώνων Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Η επίσημη στολή της ελληνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο παρουσιάστηκε σήμερα, με αθλητές σε ρόλο μοντέλων. 

Το ρόλο των μοντέλων ανέλαβαν οι Βούλα Παπαχρήστου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Βύρων Κοκκαλάνης, Απόστολος Χρήστου και Εμμανουήλ Καραλής, οι οποίοι έχουν πάρει το «εισιτήριο» για το μεγάλο ραντεβού στο Τόκιο. 

Οι έξι αθλητές φόρεσαν τόσο τις φόρμες και τα ρούχα προπόνησης της ελληνικής ομάδας, όσο και την επίσημη ενδυμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. 

Εβελίνα Παπάζογλου Facebook Twitter
Η Εβελίνα Παπάζογλου (Πηγή φωτο EUROKINISSI)
Απόστολος Χρήστου Facebook Twitter
Ο Απόστολος Χρήστου (Πηγή φωτο EUROKINISSI)

«Είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε- όπως έχετε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν- και πάλι το καθήκον σας προσφέροντας στιγμές εθνικής υπερηφάνειας σε όλους τους Έλληνες, τόσο με τον αγώνα σας, όσο και με το ήθος και την παρουσία σας στο Τόκιο», είπε απευθυνόμενος στους αθλητές ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος. 

«Ήδη έχετε πετύχει την πρώτη νίκη με τη συμμετοχή σας, εκπληρώνοντας το μεγαλύτερο όνειρο που έχει στην καριέρα του ο κάθε αθλητής και είχα την τύχη να ζήσω κι εγώ δύο φορές. Αυτή η νίκη- πρόκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς επετεύχθη σε πραγματικά δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες», συμπλήρωσε. 

Βούλα Παπαχρήστου Facebook Twitter
Η Βούλα Παπαχρήστου (Πηγή φωτο EUROKINISSI)
Εμμανουήλ Καραλής Facebook Twitter
Ο Εμμανουήλ Καραλής (Πηγή φωτο EUROKINISSI)

Στους αθλητές μίλησαν και οι Ολυμπιονίκες Αιμιλία Τσουλφά, Κατερίνα Στεφανίδη, Λευτέρης Πετρούνιας, Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. Από την πλευρά του ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Μιχάλης Φυσεντζίδης, σημείωσε ότι μέχρι στιγμής η Ολυμπιακή ομάδα αποτελείται από 68 αθλητές σε 19 αθλήματα, «αριθμός που θα μεγαλώσει και άλλο καθώς θα οριστικοποιηθούν οι προκρίσεις στον στίβο». 

Στο τέλος της εκδήλωσης συμβολικά, ο πρόεδρος της ΕΟΕ  παρέδωσε την ελληνική σημαία στον αρχηγό της ελληνικής αποστολής στο Τόκιο.

Ευαγγελία Πλατανιώτη Facebook Twitter
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη (Πηγή φωτο EUROKINISSI)
Βύρων Κοκκαλάνης Facebook Twitter
Ο Βύρων Κοκκαλάνης (Πηγή φωτο EUROKINISSI)
Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ