Ολυμπιακοί αγώνες: Εκτός ημιτελικών Τσιτσιπάς και Σάκκαρη- Ήττα στο σούπερ τάι μπρέικ

Ολυμπιακοί αγώνες: Εκτός ημιτελικών Τσιτσιπάς και Σάκκαρη- Ήττα στο σούπερ τάι μπρέικ Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφεραν να νικήσουν τους Αυστραλούς Τζον Πιρς/ Άσλεϊ Μπάρτι και να περάσουν στα ημιτελικά του μεικτού διπλού στους Ολυμπιακούς αγώνες. 

Οι δύο Έλληνες τενίστες ηττήθηκαν από τους Αυστραλούς με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 10-6), στα προημιτελικά του μεικτού διπλού του τένις στο Τόκιο και έτσι ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς αγώνες. 

Η εμπειρία των Αυστραλών στο διπλό φάνηκε στο σούπερ τάι μπρέικ, όπου οι Πιρς και Μπάρτι εξασφάλισαν το εισιτήριο για τη συνέχεια. 

Υπενθυμίζεται ότι στο απλό τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη έφτασαν μέχρι τη φάση των «16» του Ολυμπιακού τουρνουά στο Τόκιο. 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα ζητά από τις αθλήτριες να αποδεικνύουν το βιολογικό τους φύλο μέσω τεστ DNA

Αθλητισμός / Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα ελέγχει το βιολογικό φύλο των αθλητριών με τεστ DNA

«Για να αγωνιστείς στη γυναικεία κατηγορία, πρέπει να είσαι βιολογικά γυναίκα. Η ταυτότητα φύλου δεν μπορεί να υπερισχύει της βιολογίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Sebastian Coe
LIFO NEWSROOM