ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης κρατά μικρόφωνο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.



Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, αρχηγός της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το EURO 2004 και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, με την οποία έστειλε μήνυμα ενότητας.

 

«Απευθύνω προσκλητήριο συσπείρωσης, συνεννόησης και σύμπνοιας προς κάθε κατεύθυνση, για να φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που του αξίζει», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην ανάρτησή του, στην οποία σημειώνει ότι για τον ίδιο το ποδόσφαιρο είναι όλη η ζωή του.

 

«Πιστεύω ότι η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου μου επιτρέπει αυτή την εμπλοκή. Δεν χρειάζεται ούτε να συστηθώ στο χώρο, ούτε να επιβληθώ μέσω τρίτων», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ζαγοράκης.

 

 

Στα τέλη Ιανουαρίου ανακοινώθηκε η επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ευρωομάδα της ΝΔ, έναν χρόνο μετά τη διαγραφή του. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μετά τη συνάντησή του με το Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την οποία δήλωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ.



Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν οριστεί για τις 27 Μαρτίου και θα γίνουν με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Η διορία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου και των μελών της εκτελεστικής επιτροπής εκπνέει στις 16 Μαρτίου.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ