Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έφυγε εσπευσμένα από το Μουντιάλ -Έγινε διάρρηξη στο σπίτι του και ανησύχησε για την οικογένειά του

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ Facebook Twitter
Φωτ: Ingramer
0

Εσπευσμένα στην πατρίδα του επέστρεψε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, αφήνοντας την αποστολή της Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής απουσίαζε από το ματς κόντρα στη Σενεγάλη στους «16» του Μουντιάλ, όπου η Αγγλία επιβλήθηκε με 3-0, αφού γύρισε στο Λονδίνο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των δικών του ανθρώπων.

Οι αρχές του Σάρεϊ ανέφεραν ότι οι ένοικοι επέστρεψαν στο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου και διαπίστωσαν ότι είχαν αφαιρεθεί κοσμήματα και ρολόγια.

«Η αστυνομία επικοινώνησε λίγο πριν τις 21:00 το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, αφού οι ένοικοι του ακινήτου επέστρεψαν στο σπίτι και ανακάλυψαν ότι είχαν κλαπεί πολλά αντικείμενα, όπως κοσμήματα και ρολόγια. Οι έρευνες για τη διαπίστωση των συνθηκών βρίσκονται σε εξέλιξη και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη

Δεν υπήρξε βία και τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν εκ των υστέρων. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος του Στέρλινγκ δήλωσε ότι ο παίκτης δίνει «προτεραιότητα στην ευημερία» των τριών μικρών παιδιών του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 27χρονος συγκλονίστηκε από την είδηση και «μόλις τον ειδοποίησαν ήθελε να πάει σπίτι, ανησυχώντας για τα παιδιά του».

Μιλώντας μετά τον αγώνα της Κυριακής, ο προπονητής της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωσε: «Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα και η οικογένεια πρέπει να έρχεται πρώτη».

Με πληροφορίες BBC & CNN

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM