Ο Ντι Μαρία έγινε αλλαγή γιατί είχαν μόλις διαρρήξει στο σπίτι του- Ήταν μέσα η οικογένειά του

Ο Ντι Μαρία έγινε αλλαγή γιατί μόλις είχε γίνει διάρρηξη στο σπίτι του- Ήταν μέσα η οικογένειά του Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έγινε αλλαγή στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν ενάντια στη Ναντ, μόλις έγινε γνωστό ότι διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν μέσα η οικογένειά του.

 

Ο Αργεντινός βγήκε από το ματς στο 62ο λεπτό λίγο αφότου ο προπονητής της Παρί, Μαουρίσιο Ποκετίνο έμαθε τα δυσάρεστα νέα από τον διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο. Μόλις βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο, ο Ποκετίνο συνόδευσε τον παίκτη του στα αποδυτήρια, εξηγώντας του κατά τα φαινόμενα τι είχε συμβεί.

 

 

Ο ποδοσφαιριστής έφυγε από το γήπεδο αμέσως μόλις βγήκε από το παιχνίδι, το οποίο έχασε η Παρί με 2-1. Σύμφωνα με την L’Equipe διαρρήκτες κράτησαν ομήρους μέλη της οικογένειάς του, ενώ κατάφεραν να αρπάξουν ένα χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του Ντι Μαρία, το οποίο περιείχε κοσμήματα και ρολόγια αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ.



Στο μεταξύ, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι στόχος διαρρηκτών έγινε και το σπίτι των γονιών του Μαρκίνιος, του αρχηγού της Παρί, την ώρα της αναμέτρησης κόντρα στη Ναντ. «Κανένας δεν τραυματίστηκε και όλοι είναι καλά. Οι γαλλικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

 

Ο Ντι Μαρία είχε γίνει στόχος διαρρηκτών και τον Φεβρουάριο του 2015, όταν έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε οι τρεις δράστες έσπασαν τις πόρτες της βεράντας, ενώ ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του έτρωγαν βραδινό. Οι διαρρήκτες έφυγαν με άδεια χέρια, αλλά ο Ντι Μαρία είχε σοκαριστεί από το περιστατικό.

 

«Υπήρξε μια κατάσταση εκτός του αθλήματος την οποία τώρα γνωρίζετε. Για τους παίκτες αυτό είναι πάνω από το ποδόσφαιρο και αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη», δήλωσε ο Ποκετίνο μετά το ματς, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Ντι Μαρία.

 

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM