Ο Λιούις Χάμιλτον ασκείται σε συνθήκες ακραίου ψύχους - «Στους -110°C ποτέ δεν ήταν τόσο ωραία»

Ο Λιούις Χάμιλτον ασκείται σε συνθήκες ακραίου ψύχους - «Στους -110°C ποτέ δεν ήταν τόσο ωραία» Facebook Twitter
0

Ο Λιούις Χάμιλτον μοιράστηκε με τους follower του στο Instagram ένα πρόγραμμα άσκησης που «ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα», όπως έγραψε, που πλήττει εδώ και μέρες την Ευρώπη προκαλώντας χιλιάδες θανάτους. 

Ο ίδιος μοιάζει να βρίσκεται σε έναν κρυοθάλαμο, γυμνόστηθος, φορώντας μια μπαντάνα και μάσκα, σε θερμοκρασία -όπως υποστηρίζει- -110 βαθμούς κελσίου. 

«Ποτέ δεν ήταν τόσο ωραία στους -110°C» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα. 


Η ανάρτησή του πυροδότησε ποικίλες αντιδράσεις, με κάποιους να περιγελούν τα δικά τους πενιχρά μέσα ανακούφισης από τον καύσωνα, άλλους να αστειεύονται για την υγεία του, λέγοντας πως τον χρειάζονται στον επόμενο αγώνα και κάποιους να σχολιάζουν τη μέθοδο ως εσφαλμένη, ίσως κι επικίνδυνη. 

Το Ηνωμένο Βασίλειο πλήττεται από πρωτοφανές κύμα καύσωνα τις τελευταίες ημέρες, με θερμοκρασίες που ξεπερνούν κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου και τις αρχές να εκδίδουν  «κόκκινο συναγερμό» - που εκδίδεται όταν «ένας καύσωνας είναι τόσο ισχυρός ή/ και παρατεταμένος που οι επιπτώσεις του δεν επηρεάζουν μόνο το σύστημα υγείας και κοινωνικής προστασίας. Σε αυτό το επίπεδο ακόμη και υγιή άτομα -και όχι μόνο όσα ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου- ενδέχεται να ασθενήσουν ή ακόμη και να πεθάνουν».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Αθλητισμός / Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Τώρα το επίθετό μου το ξέρει όλος ο κόσμος»

Η δρομέας που τον Αύγουστο έγραψε ιστορία κατακτώντας double χρυσών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου είχε μια μακρά διαδρομή, γεμάτη ιδρώτα και προκλήσεις, απώλειες, χωρισμούς και ανταμώματα, αλλά και πολλή αγάπη. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ