Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε πατέρας -Η σύντροφός του γέννησε κοριτσάκι

Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε πατέρας -Η σύντροφός του γέννησε κοριτσάκι Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Ο Γιουσέιν Μπολτ πρόσθεσε έναν ακόμη «τίτλο» στο βιογραφικό του: έγινε πατέρας.

Η σύντροφος του ταχύτερου ανθρώπου στην ιστορία, η Κάσι Μπένετ, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι. Οι δυο τους είχαν ανακοινώσει μέσω Instagram τα νέα της εγκυμοσύνης, τον Ιανουάριο.

Ο Μπολτ δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια ανάρτηση στα social media για την «άφιξη» του παιδιού του, αλλά ο πρωθυπουργός της Τζαμάικα, Άντριου Χόλνες, συνεχάρη το ζευγάρι μέσω του Twitter.


Τον Φεβρουάριο, ο Γιουσέιν Μπολτ είχε δηλώσει ότι δεν θα ενθαρρύνει το παιδί του να ασχοληθεί με τα σπριντ. «Θα είναι δύσκολο για το παιδί μου. Αν θέλει να το κάνει, θα είμαι εντάξει με αυτό. Αλλά αρχικά θα του πω "μην το κάνεις", γιατί ξέρω την πίεση που αυτό θα φέρει», είπε. Μια απόλυτα λογική σκέψη, αν σκεφτεί κανείς πως το παιδί του θα πρέπει να συγκριθεί με κάποιον που έχει αναδειχθεί 8 φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης και είναι ο παγκόσμιος ρέκορντμαν σε 100 μ. και 200 μέτρα.

Πάντως, ικανοποιήθηκε η επιθυμία του να αποκτήσει μια κόρη, κάτι που είχε αποκαλύψει ότι ήθελε, μιλώντας μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. «Μπορούσα να δω στα μάτια του πόσο αγαπούσε τα κορίτσια του. Θα ήθελα να νιώσω αυτό το συναίσθημα», είχε πει τότε ο Μπολτ. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM