Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε κόμικ - Η FIBA διαφημίζει την Εθνική ομάδα μπάσκετ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε κόμικ - Η FIBA διαφημίζει την Εθνική ομάδα μπάσκετ Facebook Twitter
0

Η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA) κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να διαφημίσει την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας ένα μικρό κορίτσι καθισμένο σε ένα βαγόνι του μετρό, να διαβάζει ένα κόμικ με τίτλο «Greek Freak».

«Θα σας πω λίγο για τον Greek Freak... Όταν θέλει την μπάλα δική του, την κερδίζει... Όταν θέλει να σκοράρει, σκοράρει... Αυτό το καλοκαίρι, ο Greek Freak έρχεται για να κερδίσει... Και δεν τον σταματάει τίποτα», αναφέρει αμέσως μετά στα αγγλικά το κορίτσι.

Τότε, σηκώνοντας το βλέμμα της από το κόμικ, βλέπει απέναντί της στο μετρό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που κρατά το ίδιο κόμικ.

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη! Τα λέμε στην Κίνα!», απαντάει ο διεθνής σταρ.

Δείτε το βίντεο:

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2026

Αθλητισμός / Μουντιάλ 2026: Αλλαγή σχεδίων για το Ιράν - Μεταφέρει τη βάση του από τις ΗΠΑ στο Μεξικό

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια περίοδο αυξημένης αβεβαιότητας γύρω από τη συμμετοχή του Ιράν στη διοργάνωση, λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή και των ανησυχιών για την ασφάλεια
THE LIFO TEAM