Νόβακ Τζόκοβιτς: Επεισόδιο με θεατή στο Australian Open

Νόβακ Τζόκοβιτς: Επεισόδιο με θεατή κατά τη διάρκεια αγώνα στο Australian Open Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθε ο Νόβακ Τζόκοβιτς με έναν θεατή, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του Australian Open σήμερα.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Νόβακ Τζόκοβιτς δέχτηκε αρκετές αποδοκιμασίες από έναν θεατή στο τέταρτο σετ. Αρκετά φορτισμένος από την στιγμή αλλά και έχοντας εξαντληθεί η υπομονή του, ο Τζόκοβιτς αποφάσισε να του απαντήσει έπειτα από όσα άκουγε να του φωνάζει κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Γυρνώντας προς την εξέδρα απευθύνθηκε στο θεατή και του είπε να κατέβει κάτω να πει όσα φώναζε, αυτή τη φορά μπροστά του. «Υπήρχαν πολλά πράγματα που μου έλεγαν στο γήπεδο, ειδικά από εκείνη τη γωνία, και από την ίδια πλευρά στην άλλη γωνία. Το ανεχόμουν για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Κάποια στιγμή βαρέθηκα και τον ρώτησα αν ήθελε να κατέβει και να μου τα πει κατάμουτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς 

«Δεν είχε το θάρρος να κατέβει. Αυτό τον ρώτησα. Αν έχεις θάρρος, αν είσαι τόσο σκληρός τύπος, κατέβα κάτω και πες το μου κατάμουτρα και ας το συζητήσουμε», είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ενώ κατέληξε αναφέροντας πως ο θεατής του ζήτησε συγγνώμη από μακριά. Ωστόσο δεν παρέλειψε  να πει πως το σκηνικό «χρειαζόταν για να ταρακουνηθώ λίγο», καθώς μετά από αυτό απέφυγε τον αποκλεισμό του και πήρε τη νίκη.

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ