O Νόβακ Τζόκοβιτς εκνευρίστηκε με τους Βρετανούς φιλάθλους

Τζόκοβιτς Facebook Twitter
Φωτ.: X (Twitter) - DavisCup
0

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατηγόρησε τους Βρετανούς φιλάθλους για ασέβεια μετά τη νίκη της Σερβίας στον προημιτελικό του Davis Cup στη Μάλαγα την Πέμπτη.

Ο Σέρβος τενίστας, 24 φορές νικητής του Grand Slam, δήλωσε ότι κάποιοι φίλαθλοι προσπάθησαν να τον ενοχλήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Κάμερον Νόρι. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατηγόρησε τους Βρετανούς φιλάθλους ότι χτυπούσαν δυνατά τα τύμπανα κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξής του μετά τη νίκη του, λέγοντάς τους μάλιστα «να το βουλώσουν».

«Αυτό είναι ασέβεια, αλλά είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος σε ένα Davis Cup», δήλωσε αργότερα στους δημοσιογράφους. «Είναι φυσιολογικό ότι μερικές φορές οι οπαδοί ξεπερνούν τα όρια. Στην έξαψη της στιγμής μερικές φορές αντιδράς κι εσύ και δείχνεις ότι δεν επιτρέπεις αυτού του είδους τη συμπεριφορά. Θέλω να πω, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά εγώ θα απαντήσω. Προσπαθούσαν να με ενοχλήσουν σε όλο το ματς, οπότε ναι, είχαμε μια μικρή κουβέντα στο τέλος», πρόσθεσε.

Ο Τζόκοβιτς δήλωσε ότι δεν αισθανόταν στην καλύτερη κατάσταση μετά από μια μακρά σεζόν, αλλά ήθελε να κλείσει τη χρονιά βοηθώντας τη Σερβία στο Davis Cup. «Το να βρίσκομαι στο γήπεδο για τη χώρα μου είναι πάντα μια επιπλέον ώθηση, ένα επιπλέον κίνητρο», πρόσθεσε ο 36χρονος, που βρίσκεται στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Ένα μέρος του εαυτού μου ανυπομονεί να ξεκουραστεί και να αφήσει τη ρακέτα στην άκρη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να απολαύσει αυτές τις σκέψεις για διακοπές», πρόσθεσε. Η Σερβία αντιμετωπίζει την Ιταλία στους ημιτελικούς το Σάββατο.

Με πληροφορίες από Reuters 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ