Μπαρτσελόνα: «Αντίο» και εξηγήσεις αύριο από τον Μέσι

Μπαρτσελόνα: «Αντίο» και εξηγήσεις αύριο από τον Μέσι Facebook Twitter
0

O Λιονέλ Μέσι έκανε γνωστό ότι αύριο, στη μία το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Καμπ Νου», προκειμένου να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους της.

Την Τετάρτη, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μείνει τελικά στην ομάδα της Καταλωνίας και μία ημέρα αργότερα, ο πρόεδρος της ομάδας Ζοάν Λαπόρτα εξήγησε τους λόγους του «διαζυγίου». Αύριο, θα είναι η σειρά του 34χρονου Αργεντινού επιθετικού, να δώσει τη δική του εκδοχή.

 Ο «ψύλλος» θα εμφανιστεί στο «Καμπ Νου» για να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα μετά από 20 χρόνια, 17 από τα οποία θήτευσε στην πρώτη ομάδα.

Ο 34χρονος άσος είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου που έληξε το συμβόλαιό του. Δύο εβδομάδες αργότερα είχε συμφωνήσει να μειωθούν οι απολαβές του για να παραμείνει, αλλά ο σύλλογος ανακοίνωσε τελικά πως «Και τα δύο μέρη λυπούνται βαθιά που οι επιθυμίες του παίκτη και του συλλόγου δεν θα εκπληρωθούν τελικά».

Η Μπαρτσελόνα είχε ανακοινώσει ότι ο Μέσι ήταν έτοιμος να παρατείνει την 21χρονη καριέρα του με την ομάδα υπογράφοντας μια συμφωνία την Πέμπτη και κατηγορεί τη La Liga για το «ναυάγιο»

«Παρά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι έχουν καταλήξει σε συμφωνία και τη σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο σήμερα, αυτό δεν μπορεί να συμβεί λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων [κανονισμοί της Ισπανικής La Liga]», ανέφερε ο σύλλογος.

«Η Μπαρτσελόνα εκφράζει ολόψυχα την ευγνωμοσύνη της στον παίκτη για τη συμβολή του στον σύλλογο και του εύχεται ό, τι καλύτερο για το μέλλον στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM