Μουντιάλ 2022: Ποια είναι τα φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες - Αναλυτικά οι αποδόσεις

Μουντιάλ 2022: Ποια είναι τα φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες - Αναλυτικά οι αποδόσεις Facebook Twitter
0

Πλησιάζει πλέον η έναρξη του Μουντιάλ 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Συγκεκριμένα, η έναρξη αναμένεται στις 20 Νοεμβρίου και ο τελικός θα διεξαχθεί 18 Δεκεμβρίου με τις στοιχηματικές εταιρείες να προβλέπουν ήδη τη χώρα που θα κερδίσει το τρόπαιο. 

Οι κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στο Κατάρ αναμένεται να παίξουν και αυτές τον ρόλο τους στην απόδοση των ποδοσφαιριστών καθώς πρόκειται για την πρώτη φορά στην ιστορία του Μουντιάλ που διοργανώνεται στη Μέση Ανατολή και την Αραβική Χερσόνησο όπου οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Αυτός είναι και ο λόγος που διεξάγεται χειμώνα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί στη μέση της σεζόν, καθιστά επίσης άγνωστο αν οι ποδοσφαιριστές θα είναι σε πλήρη φόρμα.

Επί του παρόντος οι στοιχηματικές εταιρείες δείχνουν πρώτη τη Βραζιλία. Αν η λατινοαμερικάνικη χώρα τα καταφέρει θα είναι η 6η φορά που θα κατακτήσει τρόπαιο στη διοργάνωση. 

Η Γαλλία που είναι δεύτερη στις αποδόσεις, αν και είναι η κάτοχος του τίτλου, θα είναι μάλλον απίθανο να επαναλάβει τον άθλο του 2018, καθώς πέρσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έδειξε ότι δεν είναι στην ίδια κατάσταση, παρόλο που έχει στη διάθεσή της τον Κιλιάν Εμπαπέ. 

Στην τρίτη θέση φιγουράρει η Αγγλία με αισθητή διαφορά απόδοσης από τους δύο πρώτους. Επίσης αρκετά ψηλά στοιχηματικά είναι η Αργεντινή. Διαθέτει μια αρκετά ισορροπημένη και δυνατή σε όλες τις γραμμές ομάδα, ενώ το ότι θα είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λιονέλ Μέσι που είναι σε αρκετά ώριμη ηλικία, ίσως λειτουργήσει θετικά στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, για να κατακτήσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του μεγάλου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

  1. Βραζιλία 6.00
  2. Γαλλία 6.00
  3. Αγγλία 8.50
  4. Αργεντινή 8.50
  5. Ισπανία 10.00
  6. Γερμανία 11.00
  7. Ολλανδία 15.00
  8. Πορτογαλία 16.00
  9. Βέλγιο 17.00

Με πληροφορίες από Ertnews

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ