Marca: H UEFA αναβάλλει Champions League και Europa League λόγω κορωναϊού

Marca: H UEFA αναβάλλει Champions League και Europa League λόγω κορωναϊού Facebook Twitter
EPA
0

Τη διακοπή του Champions League και του Europa League επ' αόριστον, λόγω της έξαρσης του κορωναϊού στην Ευρώπη, αναμένεται να ανακοινώσει η UEFA

H UEFA αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση ώστε να μην εξαπλωθεί ο ιός και για να μην αυξηθούν τα κρούσματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca" και της "Mundo Deportivo". Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όλα τα αποψινά παιχνίδια για τους «16» του Europa League αναβάλλονται. Ανάμεσα σε αυτά και το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς που θα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σημειώνεται ότι η εξάπλωση του ιού έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων με ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Ρεάλ μπαίνουν σε καραντίνα.

Σημειώνεται ότι αμυντικός της Γιουβέντους Ντανιέλε Ρουγκάνι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Ο ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας Ιταλίας είναι ο πρώτος παίκτης που μολύνθηκε στη Serie A, μετά από τις περιπτώσεις στη Serie C, στην Πιανέζε και τη Ρέτζιο Αουντάτσε. Η ανακοίνωση της Γιουβέντους αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον Coronavirus-COVID-19 και είναι προς το παρόν ασυμπτωματικός. Ο ποδοσφαιρικός όμιλος της Γιουβέντους ενεργοποιεί σήμερα όλες τις διαδικασίες απομόνωσης που απαιτούνται από το νόμο, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής εκείνων που είχαν επαφές μαζί του».

«Λουκέτο» και στο αγγλικό πρωτάθλημα

Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους, πίσω από κλειστές πόρτες, θα είναι ένα από τα μέτρα, που σύμφωνα με τους Times, θα ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού (460 κρούσματα και 8 θάνατοι έως χθες στη Βρετανία). Μεταξύ των υπό εξέταση μέτρων, το κλείσιμο των σχολείων, η απαγόρευση μαζικών συγκεντρώσεων και εκδηλώσεων οποιουδήποτε είδους, η υποχρέωση να εργάζονται στο σπίτι, ενώ σχετικά με το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τους Times, εκτός από τους αγώνες χωρίς θεατές θα απαγορευτεί στις παμπ η μετάδοσή τους.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Αθλητισμός / Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Η Τσεπνγκετίτς σημείωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαραθωνίου τον Οκτώβριο του 2024 στο Μαραθώνιο του Σικάγο, τερματίζοντας σε 2 ώρες, 9 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ σχεδόν κατά δύο λεπτά
LIFO NEWSROOM
Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM