Μάχη για τη ζωή της δίνει η αθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη

Μάχη για τη ζωή της δίνει η αθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη Facebook Twitter
0

Μάχη για τη ζωή της δίνει στο Αττικό Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από το Σισμανόγλειο, η Κύπρια αθλήτρια του επί κοντώ  Μαριάννα Ζαχαριάδη. Η 23χρονη αθλήτρια παλεύει με το λέμφωμα Χότσκινς, που τη χτύπησε πριν από δύο χρόνια. Συγγενείς, φίλοι και συναθλητές βρίσκονται στο πλευρό της.

Πριν από μερικές ημέρες, άνοιξαν για τη στήριξή της, οι εξής λογαριασμοί: 591-01-401171-01 στην Ελληνική Τράπεζα Και 4001477-5 στη ΣΠΕ Γεροσκήπου.

Η Μαριάννα Ζαχαριάδη έχει σπουδαίες επιτυχίες στην καριέρα της, όπως τη δεύτερη θέση στο πλαίσιο των Κοινοπολιτειακών Αγώνων και στους Μεσογειακούς της Πεσκάρα, όπου πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ με 4,45 μ.  

Φίλοι και συναθλητές της 23χρονης αθλήτριας, Κύπριοι και Ελλαδίτες συμμετέχουν σε video που γυρίστηκε για τη στήριξη της στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM