Κώστας Κεντέρης: Η οικογενειακή ζωή στο Πάπιγκο και η τωρινή του σχέση με τον αθλητισμό

Κεντέρης Facebook Twitter
Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Κώστα Κεντέρη - Πηγή: Instagram.
0

Ο Κώστας Κεντέρης μίλησε, ύστερα από αρκετό καιρό, για τη ζωή του αλλά και τη σχέση που συνεχίζει να έχει με τον αθλητισμό, στο πλαίσιο και της παρουσίας του στο παιδικό χωριό της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου στη Χίο. 

«Είμαι πολύ καλά, οικογενειακά και αυτή την περίοδο ασχολούμαι και με τον στίβο, αυτό το οποίο αγαπάω. Μένω μόνιμα στα πανέμορφα Γιάννενα στο Πάπιγκο» είπε στην κάμερα του Alpha. 

Όσον αφορά τη σχέση του με τον αθλητισμό τόνισε πως «δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, άσχετα αν δεν εμφανιζόμουν στα στάδια. Πάντοτε πήγαινα και μαζί με τα παιδιά μου. Θεωρώ τον αθλητισμό υγεία και θεωρώ ότι αξίζει ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό».

Παράλληλα, μίλησε και για το αν τα παιδιά του έχουν αντιληφθεί τα κατορθώματά του στον αθλητισμό. 

«Νομίζω ότι σήμερα κατάλαβαν τα παιδιά μου κατάλαβαν για μένα, μετά από τόσα χρόνια γιατί δεν κάνω εμφανίσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν καταφέρει πάρα πολλά και περισσότερα πράγματα από εμένα στη χώρα μας, όχι μόνο στον αθλητισμό».

Σε ερώτηση για το αν του λείπουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ο κ. Κεντέρης απάντησε ότι «νομίζω ότι κάθε πράγμα γίνεται στον καιρό του και γίνεται για κάποιο λόγο, γενικότερα όχι δε μου λείπει τίποτα».

«Έχει μείνει αγάπη για το χώρο, αγάπη γι' αυτό που έκανα και γι' αυτό για το οποίο θα συνεχίσω να κάνω. Να είμαι μέσα στον χώρο του στίβου και του αθλητισμού. Όσο μπορώ» σημείωσε. 

Στο μεταξύ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του πατέρα Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου «όχι μόνο στη Χίο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα» τονίζοντας ότι «δίνει δύναμη, δίνει αγάπη και πραγματικά είναι άξιος συγχαρητηρίων». 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ