ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κώστας Κεντέρης: Η οικογενειακή ζωή στο Πάπιγκο και η τωρινή του σχέση με τον αθλητισμό

Κεντέρης Facebook Twitter
Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Κώστα Κεντέρη - Πηγή: Instagram.
0

Ο Κώστας Κεντέρης μίλησε, ύστερα από αρκετό καιρό, για τη ζωή του αλλά και τη σχέση που συνεχίζει να έχει με τον αθλητισμό, στο πλαίσιο και της παρουσίας του στο παιδικό χωριό της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου στη Χίο. 

«Είμαι πολύ καλά, οικογενειακά και αυτή την περίοδο ασχολούμαι και με τον στίβο, αυτό το οποίο αγαπάω. Μένω μόνιμα στα πανέμορφα Γιάννενα στο Πάπιγκο» είπε στην κάμερα του Alpha. 

Όσον αφορά τη σχέση του με τον αθλητισμό τόνισε πως «δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, άσχετα αν δεν εμφανιζόμουν στα στάδια. Πάντοτε πήγαινα και μαζί με τα παιδιά μου. Θεωρώ τον αθλητισμό υγεία και θεωρώ ότι αξίζει ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό».

Παράλληλα, μίλησε και για το αν τα παιδιά του έχουν αντιληφθεί τα κατορθώματά του στον αθλητισμό. 

«Νομίζω ότι σήμερα κατάλαβαν τα παιδιά μου κατάλαβαν για μένα, μετά από τόσα χρόνια γιατί δεν κάνω εμφανίσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν καταφέρει πάρα πολλά και περισσότερα πράγματα από εμένα στη χώρα μας, όχι μόνο στον αθλητισμό».

Σε ερώτηση για το αν του λείπουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ο κ. Κεντέρης απάντησε ότι «νομίζω ότι κάθε πράγμα γίνεται στον καιρό του και γίνεται για κάποιο λόγο, γενικότερα όχι δε μου λείπει τίποτα».

«Έχει μείνει αγάπη για το χώρο, αγάπη γι' αυτό που έκανα και γι' αυτό για το οποίο θα συνεχίσω να κάνω. Να είμαι μέσα στον χώρο του στίβου και του αθλητισμού. Όσο μπορώ» σημείωσε. 

Στο μεταξύ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του πατέρα Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου «όχι μόνο στη Χίο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα» τονίζοντας ότι «δίνει δύναμη, δίνει αγάπη και πραγματικά είναι άξιος συγχαρητηρίων». 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ