ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κατέρρευσε στο γήπεδο ο αρχηγός της Λούτον Τάουν, Τομ Λόκιερ

Κατέρρευσε ξανά στο γήπεδο ο ίδιος παίκτης που συγκλόνισε την Βρετανία πριν από 200 μέρες Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε σε αγώνα του βρετανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου όταν ο αρχηγός της Λούτον Τάουν κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Ο αρχηγός της Λούτον Τάουν, Τομ Λόκιερ, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου της Premier League στο Μπόρνμουθ. Ο αγώνας μεταξύ της Μπόρνμουθ και της Λούτον Τάουν διακόπηκε αμέσως κατέρρευσε στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου.

Ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας έπεσε ξαφνικά στο έδαφος κοντά στον κέντρο με το ιατρικό προσωπικό να σπεύδει άμεσα για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σοβαροί φόβοι για την υγεία του, ο διαιτητής ζήτησε και από τις δύο ομάδες να επιστρέψουν στα αποδυτήρια. Το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1 όταν το παιχνίδι διακόπηκε στο 65ο λεπτό. Περίπου 12 λεπτά μετά την αποχώρηση των παικτών από τον αγωνιστικό χώρο, το BBC Sport μετέδωσε ότι ο Τομ Λόκιερ ήταν «σε εγρήγορση και ανταποκρινόταν» ενώ βρισκόταν υπό ιατρική περίθαλψη στη φυσούνα του Vitality Stadium.

Παρ' όλα αυτά, ο αγώνας διεκόπη οριστικά. Στη συνέχεια, οι παίκτες και των δύο ομάδων περπάτησαν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο χειροκροτώντας, ενώ οι οπαδοί φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λόκιερ.

Το περιστατικό στο σαββατιάτικο παιχνίδι του βρετανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου συνέβη 203 ημέρες μετά την κατάρρευση του Λόκιερ στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του τελικού των πλέι οφ του EFL Championship της περασμένης σεζόν στο στάδιο Γουέμπλεϊ. Αργότερα προέκυψε ότι είχε υποστεί κολπική μαρμαρυγή στο Γουέμπλεϊ, μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει ακανόνιστο ή ασυνήθιστα γρήγορο καρδιακό ρυθμό. Ο Λόκιερ υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς το καλοκαίρι, προτού του επιτραπεί να επιστρέψει στους αγώνες.

Με πληροφορίες από BBC Sports 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ